Pages

Wednesday, March 21, 2012

Najib Cipta Sejarah Baru Di Sebuah Tandas Lelaki


Arghhhhh... What's wrong with this country? Ini macam pun boleh jadi sejarah ka? Siap catatan masa lagi tu. Inilah jadinya bila terlampau taksub dengan seseorang individu. Sama juga macam kes dapat bersalam tangan dengan artis, sanggup tak basuh tangan seminggu. Siap nak balut tangan lagi. Amboihhh..

Dalam hal ni aku kena professional. Haji Najib tak salah. Yang salah adalah orang yang tampal memo tu. Melainkan Najib yang bagi arahan macam tu. Haish... Sanggup memalukan pemimpin anda sendiri. Kalau dah nak membodek sangat, kenapa tidak disimpan sekali 'bahan buangan' tersebut dan di'frame'kan sebagai artifak? Boleh juga dipamerkan di Muzium Negara. Boleh juga dimasukkan ke dalam buku teks Sejarah.

Calon SPM 2012 dah boleh standby soalan ni...


Pada tarikh berapakah peristiwa Perdana Menteri Malaysia ke-6 menggunakan tandas berlaku sempena Perhimpunan Pemimpin Bersama Rakyat di Parlimen Pasir Puteh?

A - 2 Julai 2011 , pukul 11.05pagi.
B - 2 Julai 2010 , pukul 11.00pagi.
C - 2 Julai 2009 , pukul 12.00malam.
D - Tiada satu pun jawapan yang betul.


Good Luck!



SZ : Menyokong jangan sampai tahap memuja...

20 360 juta komen:

FiqRie Skeleton said...

cg sejarah boleh gubal silibus baru la lepas ni.. haha

Anonymous said...

susah la soalan sejarah mcm ni.haha..

Syira Qahira said...

salam...

siapalah punya angkara itu?

sadis2..

Neiaa said...

alahai,...

Choose an identity said...

xminat sejarah najib

Fz27 said...

apa la g taksub sangat dia orang ni,
sikit ari lagi ada la wat banner ""kasut selipar ni telah di gunakan PM untuk masuk ke tandas""" aduyai...

[hazwani_mn] said...

agung-agungkan sgt... payah betul!

naqiah said...

btol 2.. paling lattest gambar 1 malaysia tukar jadi huruf jawi "alif" huh

delarocha said...

tarik undi punya pasalllll

azwa amani said...

mcm tu sekali..

nabByla said...

haiyaa ada jugak ek sejarah pg toilet. hee cam apa jew... huhu..


btw tahniah dapat A bahasa tamil. HAHA!

eyh t free2 meh la sggh sana. ;)

bebeldotsorang said...

wakaka...boleh masuk dlm buku sejarah Malaysia ni ehehe

Edy Fee said...

sampai mcm tu skali mke.ish2

Sunah Sakura said...

Jawapannya A! ahaha..kelakar la baca entri ni...hadoiii...sampai camtu sekali diorang mengagungkan najib... =.=

najihah sahami said...

hahha...nanti mati insyaAllah haji Najib datang melawat baca yasin~

Nafisa81 said...

agak agakla...

cantekk said...

=D ni manager tpt ni la kot yg suh tampal...adoinye..tak pasan tertaksub kot..hihi

azhan said...

kalau setakat nama depan pintu tandas itu bukan kebanggaan..tp sperti kehinaan...penyokng kena cerdik.hehe

Azham Vosovic said...

haha...

lawak betul...

Ainul Huda said...

terlalu membodek, macam tu lah jadinya.