Pages

Wednesday, October 26, 2011

Sivaji The Boss Mengucapkan Happy Deepavali






p/s : Entry khas sempena Deepavali ini ditaja oleh Yayasan Sivaji, Mumbai, India. Sekadar hiburan... Tidak ada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang sudah jadi mayat.. Heh!

SZ : Amacam? Meriah tak Deepavali kat area rumah hangpa? Heheh...

15 360 juta komen:

cucu umie said...

dekat tg malim nie mmg meria..haha pekan koboi tu tadi mlm perghhh, mmg cantik sebb mercun..haha

naqib faiz said...

hahahahahahhaha.. terbaikk

nabByla said...

ada muruku lebih tak ? hehek!

ayiel said...

waaaa~
happy deepavali naaa,nak duit raye hehe

Syafiq Ahadin said...

semart lah! hehe. tapi kenapa ek kalau deepavali dikaitkan dengan maruku?

azwa amani said...

lawak laa...huhu

exora said...

kat sbn ni x meriah mana nmpak..td g mydin, ada jgk geng diorg dok berayo kek ctu...hahhhhaha

Norashiqin Kamaruzaman said...

hahahha...teringat iklan bedak yg jd parody tuh.... XD...

diana said...

meriah..
sampai rasa nak
pi cekik je depa yang dok hingaq tu..

hidayahjamal said...

laka2..haha, lawak2 amma tambey mmg femes

FaKArePa!n said...

hahah.. ade2 je bro ni..

aniki said...

hahaha..sivaji2

Akulah Pak Lan said...

aku sambut deepavali dengan p layan real steel round 2. yang peliknya kenapa tak da lgsg org india smlm kat pawagam

Jejentik said...

Sivaji the boss memang best!
Filem tamil yang tak memboringkan :)

Anonymous said...

salam...
kahkahkah..terbaekkkkk..!!!