Pages

Wednesday, October 12, 2011

Lelaki Cemburu vs Perempuan Cemburu


SZ : It's fact rite? Hahaha... So, perempuan jangan kuat cemburu sangat ok. Tak cute! ;-p

59 360 juta komen:

~Kirin Selama Perak~ said...

macam betul ja..heheheh

Ana Farhana said...

betull jugak nih..hiihi

nabByla said...

so lelaki jew la blh cemburu sbb drg akn nmpak cute? HAHA macam2 la. :))

Fina Fento said...

kalau setakat cemburu sikit2 memang sangat cute!

tapi kalau cemburu banyakkkkk..nightmare!

Ana Shuwaa said...

hehe,,rata2 mcm tu lar :D
TAPI laki pom lebih kurang je bila cemburu ^^

Sunah Sakura said...

ahahahahahah...

LoVe HunTer.. said...

haha... stuju gk ngan dat pic! haha

J.Syazwana said...

hahaha lelaki cemburu memang comel :D

naqib faiz said...

hahahaha.. diskriminasi pompuan terhadap lelaki.. hahaha

d.e.e.n.a.YAYA said...

haha..comel jewk.. :P

Mawar said...

haha..cemburu tu kan tandenye sayang.. =D

try look at this one..pasal cemburu jugak ni..hehe..

http://akusimawar.blogspot.com/2011/10/cemburu-seorang-wanita.html

nurdani said...

benda paling sensitif untuk wanita ialah.....benda tu lah.haha. cemburu gila tanda sayang gila. ke gila? hehe

Nasuha Suhada said...

haha.. gambar tu comel! gelak sorang-sorang..

Kakzakie said...

Cemburu sisit-sikit tak apa kot:) Tapi jangan sampai tak boleh bergerak cik abang tu sudah...

diana said...

hahah..
tak perlu disangkalkan lagi...

kaizen said...

fahamilah perempuan....

kembatolo™ said...

kahkahkah. nak cemburu tuk sape ye? baru nampak cute sikit aku nih. hahaha

Iseijyuku1-7 said...

Bahasa jew lew hew macam buat malu bahasa melayu, berhenti guna la wey.
Merepek.

namaakulynn said...

hahaha. tak aci tak aci.

Nur Misnan said...

i think bukan semua perempuan cemburu buat
muka mcm tuh tau..

exora said...

betoi3...tp mcmn plk kes lelaki yg cemburu buta???

deno said...

yang deno tahu kalo pompuan cemburu dia control je suami/pakwe die... pastu selalu marah... tapi kalo org lelaki cemburu sampai boleh membunuh...

Hansyirah Takezur said...

lukis sndiri ke tu? cam hantu je muka pompuan tu... haha...

yela, have to admit. pompuan good at jeles... :P

azwa amani said...

huhu, kalau encik tunang cemburu, amani suka...huhu, tapi kalau amani cemburu nape die tak suka?? huhu..macam2

syAfA said...

hyeeeeee!!
saye pempuan kuat jeles..haha~~
sebabnya taw,penah dengar x quote ni:

::a little jealousy in a relationship is healthy.its always nice to know someones afraid to lose you::

ha,see!sebab itu pempuan mcam tuh..ngeee!!=P

Amna.Qadeeja said...

erk mane penah cemburu lalala

zaty said...

undeniable truth! sesetengah lelaki tu ckp ja buat apa nk jealous tak macho tapi riak muka tu menunjukkan segalanya..hha XD

Alin said...

haha besarnya kepala dia :D

Zee.Zee™ said...

bahahahaha!!
^__^

Ms. Siti said...

haha, besela tu cemburukan tnda syg.. :)

zikeryhassan said...

betul sangat. lelaki merajuk sekejap je. perempuan merajuk lama

Atiqah Farhana Safian said...

Saya tak camtu.. Kalau saya cemburu, saya diam je.. Pengakuan jujur. :)

ishiko said...

haaiisshh.. -..-'

cik pha said...

hehhe cemburu itu lumrah.wanita mahupun lelaki 2-2 nampak comel bila cemburu..y kurang comel bila teroverdos cemburu =)

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hahahhahaha

aku gelak sbb mmg betol pon.. ngeee :D

bai baizura said...

haha..mcm2 fiil daa~

SyafiQ aHaDin said...

super LIKE!

Rtp Farra Arisha said...

perempuan tak cantik bila dia menampakkan dirinya cemburu..ahaha. yes, i do agree!!

Warna Warni Kehidupan said...

comel ape gitu..

Noraien said...

hahaha.ade betul gak ea.
perempuan klu terlampau cemburu boleh jadi nightmare.hahaha ;p

sephia sophia said...

hahaha...

sesegar said...

depends kot,ada jugak yang cemburu tapi hanya mendiamkan diri :)
pendapat saje.PEACE! :D

Siti Mashitah Saidin said...

erk... terasa*

Puteri Iqa Izyan said...

ohhh. dah lama tak rasa cemburu2 mcm ni. haha.

Edy Fee said...

lawak kartun
tai ade betulnye,.hahaha

hidayahjamal said...

haha, aku tak pernah mengalami situasi cani g, tnggu kawin br tau

SYUHADA said...

lelaki cemburu pon xcute laa...^^

Amoi MiyaSya said...

hahha. perempuan merajuk cmtu ehh ? P

Nur said...

eh yeke. Dusta belaka tuh. haha

eman said...

hahaha.... yeah.... laki xsalah nk jeles pompuan...xmo2...hahaha

Nurul Solehah said...

setujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!

LemonSusu Skyjuice said...

comel je..pandai lukis :)

cik ciput said...

sz, this is soooooooooo true!haha..

hana said...

hahaha..
sebab lelaki kan jarang nak tunjuk die cemburu..
so bila dia cemburu mmg la rasa cute habes..
hahha

YOUsoF said...

HAHA..


Macam ni boleh la aku cemburu selalu supaya nampak cute di mata perempuan

Mohamadazhan.com said...

haha.ini seperti mengisahkan pengalaman sendiri ja..hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

lelaki kalau cemburu cute la? cute=jambu..haha..

eika said...

lelaki cemburu cute ke???x penah jumpe agi la...slalu jumpe yg cemburu,ayt edas woo~~

Nafisa81 said...

takla..akak cemburu kiut apa....