Pages

Wednesday, September 28, 2011

Wordless Wednesday #10 : Realiti Kaki Facebook


Apa itu Wordless Wednesday? KLIK SINI!

SZ : Hahaha.. Btoi dak? Btoi dak? ;-p

39 360 juta komen:

nurdani said...

hahahahhahaha. harus diakui

cik sakdi said...

HAHA diorang bising kejap je. hahaah

azwa amani said...

tak tahu menahu pasal pesbuk... kampung nyer lah amani kan...???huhu

nabilah_2908 said...

hahaha..betul tu.... ;)

UNA budak BAEQ said...

bising seminit sambung main seratus minit . hahaha realiti realiti.

.::: Princess MOMOY :::. said...

dah cukup2 bosan main FB

najihah sahami said...

hahaha..setuju!memang diakui habisss la..

sesegar said...

oh,itu bukanlah saya sesungguhnya dan semestinya

hidayahjamal said...

pesbuk ke facebook..haha lyn jela

:: Khai Artzfar :: said...

hahaha betul2... perkara tu akan berlanjutan bila facebook ugrade lg nnti

Faez Rusni said...

terkono di batang hidung eden..hahaha..kelako

Haryz Khairuddin said...

ntahnye...siap konon ada yg htr kat wall mark zukerbeg lagi. sbb x puas hati. last2 diam jugak..

Manan Qayyim said...

Setuju sngat...

Okey Fesbuk baru...

Manan Qayyim
Wordless Wednesday #2: Sedapnya Kalau dapat Minum Tengah Hari ni.

Fina Fento said...

sekejap je org nak royan. pastu terima seadanya jugakk haha

nursyamime said...

haha..kejap je amik masa nak belajar main fb baru;p

Amna.Qadeeja said...

haha kemain campak laptop. kalo kaki tuh kaki jgk kan? ;D

ainz said...

Hehehe..btul3! Sgt setuju!

nazira said...

setuju sangat.. hahahaha...

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

YOUsoF said...

Hahaha kebetulan la entry macam ni Lihin..


Betul dan betul! ;D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe..betul2

Sunah Sakura said...

hahaha! betul sangattt!

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

aku punya masih yg lama..haha.. so..xpening2 pown..

Rtp Farra Arisha said...

benci-benci sayang ;) hha.

diana said...

kenapa akak tak perasan
apa yang berubahnya..??

rozeeta rashid said...

facebook tu apa? *muka blur*

FaKArePa!n said...

hahahahaha

::Misz sunsWeetz:: said...

Ms 3 hari x bukak FB macam x keruan je...EHM Ish2..masalah ni..ehm bro g layan lagu muhasabah cinta..dap sgt=)

exora said...

betul tu...mcmn pun kita ttp mengadapnya..hhaha

RedVixen said...

kelepap ke muka beta! hahahaha

nurul said...

ha3

Izbeta Shyah said...

iz kurang paham lah SZ, maybe sebab dah tak main fesbuk kot.. (deactive sampai habis spm)

syieda_joy said...

hihihihihi...^_^

Cetak Baju For U said...

haha memang betul bro... setuju 100% :D

Terbang Bersamaku said...

fb yg baru nie mmg annoying, sy dah tukar jadik maam asal smula..dah ok..hehee..=)

h A n Y S said...

ala, sama macam perubahan sebelum ni lah..mula2 kecoh..tp guna jugak..then diam..haha..

yad'z said...

hahahahahahah..............
mane adeeeeeeeeeeeee..
tak deeee tak deeee..

#tanak ngaku. hahha

Yatie Awang said...

betul betul betulllll.....hehehee

Siti Mashitah Saidin said...

hahaha!

f_aRa_aINa989 said...

betul sebetulnya...hehehe