Pages

Monday, September 19, 2011

Fakta Menarik EPL Super Sunday Semalam

Fakta menarik mengenai Super Sunday semalam (18 Sept 2011):

1) Terdapat 4 perlawanan berlangsung.
2) Terdapat 4 pasukan yang menang.
3) Jumlah gol bagi setiap perlawanan ialah sebanyak 4 gol :
- Tottenham 4 - 0 Liverpool
- Sunderland 4 - 0 Stoke City
- Fulham 2 - 2 Man City
- Man United 3 - 1 Chelsea

4. Tarikh perlawanan semalam adalah 18.9.2011 (1+8-9+2-0+1+1 = 4)

Woahhh.. Semua 4? Apa makna semua ni? Konspirasi freemason? illimunati? Jeng.. Jeng.. Jeng.. Kah..Kah..Kah.. Lawak ja.. Semua nak kait dengan benda tu, mati la..

Dua aksi lawak dalam game Man United vs Chelsea semalam

1. Wayne Rooney tergelincir ketika mengambil sepakan penalti lalu tersasar. Sebenarnya Rooney sengaja nak ajuk Terry. Terry kan pernah tergelincir masa ambil penalti dalam Final Uefa lawan MU di Moscow 2008 dulu. Masa tu Terry menangis teresak-esak sebab dia punca Man United juara. Semalam Rooney rileks ja. Senyum sambil betulkan rumput tempat dia tergelincir. Memang nampak sangat dia sengaja perli Terry. Hahaha..

Rooney dengan bangganya pura-pura tergelincir nak nganjing Terry

2. Fernando Torres gagal menjaringkan gol walaupun pintu gol sudah ternganga luas tanpa penjaga gol. Itu memang sangat kelakar. Sekaligus mendapat anugerah Flop Of The Match! Beli mahal-mahal 50 juta untuk buat lawak. Kah..Kah..Kah..

Fans MU dengan bangganya gelakkan Torres buat lawak

Fakta Segala Fakta

Game minggu ni, semua big team gagal mendapat mata penuh kecuali Man United yang kuat tu. Arsengal Kalah. Looserfool kalah. Makcik City seri. Chelsick kalah. Setakat ni, Man United satu-satunya team yang masih maintain kutip mata penuh.

Ok.. Cukuplah setakat ni aku berlagak... Nak tengok video Torres buat lawak, KLIK SINI! 


SZ : Tengah 'up' ni la nak berlagak pun kan.. Hehe..

21 360 juta komen:

Anum said...

syok layan bola

call me cat said...

HAHA TP MMG KLAKA YANG TORRES TU MLM TD.. MMG PLUANG SPN MATE KOT.. PDN MUKA

Hazwan Arif said...

lawak la torres tu wakaka...tp ramai plak player man u injured adeii

Hansyirah Takezur said...

sabor je laa... even panazzz hati baca neh... =.=''

Miziey said...

yeah! Glory Glory Man United!!! huhu~

Kakzakie said...

Belum tentu lagi Man. United jadi juara walau setakat ini dia ok lagi...

nub said...

hihi. ada jaa alasan2 utk rooney tu naa.

aku agak dah, hang nesti up entry pasai ni punya. kehkehkeh

FaKArePa!n said...

amboi..suka benor dia.. hihi

hana said...

uish..
belagak sangat tu...
mentang2 menang kan..
=D

diana said...

kali ni tak de "like "
ini entry ye...
hahahahah

iniialahaku said...

arsenal mmg cmni..bgi dulu setan2 bergumbira lepas kena tambat sebulan..hahahaha..

Nin Ahmad ツ said...

haha.aku pun nak gelak sebab dua dua match menang semalam.Kelantan dengan Man U.

Aretikz said...

aku nak gelak part Torres.. tapi part Roon 97 tu sbnarnya ko kaber line kan? hoho.. gila kah kerja dia nak sindir team england? ahakz..

xpa2.. ko tunggu team aku up nanti.. ahakz..

Kumbang Jingga said...

rooney rileks pas tegelincir rasanya sbb dia dh tahu man u still menang walaupun missed penalti hehehe...torres tu plak memang sejak dulu lg dia tak bagus hehehehe...

qasehraihan said...

jgn blagak..xbaik..kang tetiba fgusen skt jantung cne??hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/09/ada-ketikanyakerana-dia.html

hikari said...

oke, bce entry ni dengan sebelah mata je..bile la mimpi nk jd knytn ni...haih..

SZ, silalah blagak time tengah up ni kan..karang dah down xde peluang dah

Terbang Bersamaku said...

Tores yg dah gores hati team n peminat dia...huhuhu..
rooney tteap terbaik..=)
Glory Glory Man United

aniki said...

bai...kalau aku jadi torres,aku mintak kat coach tak mau men 1 bulan..malu wooo...hahaha..tak pun mintak kena jual..hahaha

iwan said...

terbaik r bro...hihihi..ak slalu perasan komen kt fb mymanutd..tq bro sbb support kami..^_^ -IZ

adrinaqamarina said...

hahaah part torres buat lawak tu tau! entah pa pe. rooney tu pon.


T___T


dulu suka sangat chelsea. skg ni, rasa nak belot pon ada.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..bro.,minggu ni kita plak drop point =P