Pages

Wednesday, August 10, 2011

Wordless Wednesday #6 : Siksanya Touch Screen


Apa itu Wordless Wednesday? KLIK SINI!

SZ : Gua baru 2 minggu pakai android.. Siksanya nak SMS pakai touch screen..

38 360 juta komen:

MERAH said...

ni sangat betul!!!!tak de feeling masa type msg.

Etong said...

wahahhaa gmbr tu tercomel! kesian dorang. erm. lama2 biasa juga tu. etong pun dlu mcmtu juga ;)

Rtp Farra Arisha said...

touch screen haters club? WOOOWWWW!!

Nightroad said...

ha3...sabar bro..
ni antr sebab ak x beli handset android ni.. satu touchscreen satu lg button mcm button computer..

h A n Y S said...

stuju! agak leceh.. :D

Iffah Afeefah said...

erk org kaye

da jdi trend

t bese la

Azmi Agsa said...

ni aku setuju, kdg2 teknologi yg maju ni mnyusahkanlah plak...hoho

Terbang Bersamaku said...

huhuhu..tau xpe..sy mmg tak reti nk tekan2 hp touch screen nie..sbb tuelah tak beli..huhuu..

delarocha said...

ermm... saya lebih selesa dengan touch screen rasanya...

miss ct said...

Assalamualaikum..
erk xtau lak hp tu mcm mana.. pakai yg biasa2 sudah..asalkan dpt call,sms... =)

hana said...

mmg x best..
gune hp murah paling sonok..
hahaah

RepublicAku said...

pening kalau sedang memandu mmg huru hara ...keh3

Amna.Qadeeja said...

untungla org tu ade adroid. patutla skrg kan.. kan.. xde apelah haha ;D

asnizaziz said...

guna henpon nokia 3310 paling best :D

Kalamhati said...

ekekekke sabo jek

FaKArePa!n said...

calar balar la HP kalau diorang2 ni guna.. haha

adrinaqamarina said...

lelaki memang sangat sesuai guna android. entah kenapa.


tak berapa minat jugak touch screen, tapi suka "touch screen" macam bb strom tu. dye takde la touch sangat~

erk komen dah tunggang langgang -.-'

Cik Ladies said...

Ahaha, siap ada pencakar lagi tu. Memang seksa laa nak guna touch screen kan.. Tapi saya guna touch screen oke je, melainkan time dia jem, merasa la gak nak campak.. :P

Entry latest :
http://www.cikladies.com/2011/08/realiti-umat-islam-zaman-sekarang.html

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?5ad308277b3bbfccb02f1f78cb9bc453

NURUL NADIAH MAMAT said...

touchscreen leceh...yang biasa lagi senang.....

pena said...

hp yang biasa tu lagi senang..

fahmie firas said...

Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

blog-tips-kurus said...

nak bagitau dah pakai android..

*teringat Nokia 3210.. ;)

sergeant keroro said...

sangat setuju, leceh giler. serius.

kaizen said...

mmg dorg lead club nih!!! terbaik....


latest entry Antara Hidup & Mati

Nak DUIT RAYA X??

Bila Perempuan KENCING BERDIRI

hikari said...

kalau bukan kaki sms ok je pkai touch screen tapi kalau kaki sms pkai biasa2 dah la..hehe

Aretikz said...

eh eh eh.. ahakz..

aku ok jak guna barang tu.. lama2 dah biasa kan.. hehe..

diana said...

bagi kat akak je...
akak boleh biasakan diri..
betullll...!!

diana said...

bagi kat akak je...
akak boleh biasakan diri..
betullll...!!

cintatulip said...

yup2... dlu ingt touch skrin best..
advantage biler tgkap gambo.. puas sket.. tapi bila taip msg jem

mia said...

haha so true la SZ, seriusly seksa sbb jari besar.. cis cis..

cucu umie said...

hehe..mmg terlampau seksa pon kalo diorg nie pakai touch screen..

qasehraihan said...

har har har..
saya pun br angkat android..
tapi seksa..last2 pkai laptop gak..hehe

visitme@FaTiN cOrNeR said...

moral of the story, pakai je nset murah..hehehe..

cantekk said...

haha suh derang btiga tu kerat kuku dlu ea ;-D

abah khalisha said...

kena pakai kuku panjang br senang nk touch..hehehe

bighagenjo said...

:)

YOUsoF said...

Hehehehe.. Selamat menyesuaikan diri wahai Encik Solihin...

Kalau aku lagilah, jenis tangan cepat berpeluh... pantas je skrin kotor... ;D

yatie Awang said...

kakak dah biasa dah...oklah tu nanti, kalau dah hari2