Pages

Monday, August 8, 2011

Gambar dan Identiti MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara Akhirnya Terbongkar?

Panas! Masih ingat dengan blog kontroversi yang menghina Islam beberapa bulan lepas? Yaa.. Blog MakCik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Kata-kata serta gambar-gambar dalam blog makcik jahanam tu sangat menyentuh sensitiviti umat Islam. Ketika itu, pasti ramai yang sangat berharap ingin melihat wajah dan identiti sebenar pemilik blog jahanam tersebut.

Kini, wajah dan identiti 'makcik' tersebut sudah hampir terbongkar dan didedahkan hasil usaha team hackers gaysec. Untuk maklumat lanjut, boleh lawati website mereka,  iaitu http://www.gaysec.org

Ini adalah suspek pertama. Nor Arlene Tan binti Khalid.
Pihak Gaysec telah tersalah target dan telah pun memohon maaf secara terbuka.
Arlene Tan bukannya  Sitt Al-Wuzara


INI ADALAH SUSPEK TERBARU! lAPORAN POLIS TELAH PUN DIBUAT!



AKHIRNYA KANTOI JUGA......



Bagaimana boleh kantoi? Ikuti pendedahan demi pendedahan..

klik link di bawah..

* Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Bakal Ditangkap.. KLIK SINI!

p/s : Ada yang tidak tahu menahu pasal isu Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ni? Kesiannya.. Siries sgt kasihan. Isu panas kot..

88 360 juta komen:

Miscellaneous Smiles said...

tak prh tahu pun..~~

Jejaka Terhangat said...

lolz..perempuan rupanya..tp dah bleh agak mmg melayu..dah confirm 100% ke ek perempuan ni? gaysec tu gak yg hack dan jahanamkan gengblogger.

cucu umie said...

rupenya ad darah kacukan melayu + chinese..patotlh..ishhhh2

Hazwan Arif said...

dia ni sakit jiwa kot..

Nur Misnan said...

Alhamdulillah... finally

FasiHaH SupiaN said...

laaa muda lagi...makcik kebendanya....

belog|amiyo said...

menatang ni rupenye...

fauziah hanum said...

terbongkar jugak akhirnya.. kuasa Allah tu hebat. Nak main dengan hukum Allah senang jer, kalau Allah nak tunjuk. Moga-moga dia bertaubat la..

Amirrah Zawani said...

akhirnya terbingkar juga..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

berguna jgk jadik hackers nie..hehe..

Cik Jannah said...

hmm. astaghfirullah.. moga diberi hidayah ALLAH. sedih tgk

Nur Misnan said...

brother... aku share gambar nih yer... thanks man

NuSaNa NoSa 91 said...

even dia non-muslim pon, mana bleh dia ckp bukan2 sal Islam.. kan kita kena respect agama lain.. huhu~

Cik Miera said...

Astaghfirullah... islam rupanye.. cian pakcik Khalid.. anak dia upanye

UNA budak BAEQ said...

Astaghfirullah .nma kemain sedap.
semoga dia cepat2 bertaubat dan diberi Hidayah oleh Allah.

*ilmu hack mcm ni kalao buat selalu pon takpe .

faiz said...

rasanya mak cik ni aktif dkt page facebook org murtad plak..

https://www.facebook.com/groups/117676498244829/

azwa amani said...

OWHH penah baca apa yang dia tulis dalam blog dia...

arang67 said...

salam minta izin share ye :)..

kredit utk tuan blog ni :)

Hishyamuddin said...

camni la orgnya..semoga dapat petunjuk..

Che Armad said...
This comment has been removed by the author.
! Sam Posmen ! said...

@Jejaka Terhangat

bukan melayu la. ni orang asli kampung dusun kot. takdak pegangan agama punya orang.

Anum said...

dah kantoi akhirnya

|| A r a W a n i || said...

Moga ALLAH berikan hidayah kepada beliau.
Amin.

Kakzakie said...

Kalau duduk di Mekah confirm dah kena hukum pancung dia nie. Sayang negara kita tak amalkan undang-undang ini...

p/s: hati kakak tiba-tiba meluap-luap terkenang gambar yg dipaparkan di FB dia dulu... Apa tindakan keluarganya ye...:(

cik pha said...

sepandai2 tupai melompat akhirnya jatuh ketanah jua..kalu dia islam maka hukumnya sudah murtad..tp sebagai semuslim kita doakan semoga dia kembali kepada kepangkal jalan.

Ash said...

sahih ke berita ni?

mOoN said...

fuh...akhirnya terbongkar jugak rahsia makcik ni...sekali saja baca page makcik ni terus xmo masuk lagi dah...

sedih bila terbaca hinaan demi hinaan yang ditujukan kepada Pencipta kita dan Nabi saw... :(

nurdani said...

terkantoi juga. semoga dia kembali bertaubat dengan segera

MamaEma said...

kalau betullah dia..harap dia dapat bertaubat di bulan Ramadhan ini

PEAH said...

aq pun tergolong dlm golongan org yg kesian sbb x tahu.


smoga hatinya tak mati utk mendapatkan hidayah...

Nor Abdullah said...

Assalamualaikum.. Saya tahu pasal kes ni sbb saya penah baca komen dan fb die suatu ketika dulu.. Benar2 menghina Islam. Nauzubillah.. Ya Allh bukakan lah hatinya kepada jalan hidayah Ya Allah.. Amin ya rabb

LemonSusu Skyjuice said...

memang betol ke pompuan ni..ceass...mmg patot dibunuh...

hana said...

perempuan rupanya..
mmg x boleh bla la minah ni..
cepat2 la bertaubat..

Cik Ladies said...

Ingatkan betul betul makcik la yang buat blog tu.. ahaha!

diana said...

kesian mak ayah dia....
mesti kecewa..

liyana said...

owh ic...thansks 4 info

Faez Rusni said...

sepandai-pandai tupai melompat..akhirnya jatuh ke tanah jua..
Berkat bulan Ramadhan nie aku rase..

Gaysec punye web aku x boleh bukak la..npe ye..?

KenShiro said...

geng dajjal dia neh.

Mohd Shubhi said...

Sekarang ini ramai yang hanya bawa nama sebagai Islam tapi hakikatnya mereka tidak beriman....jagalah diri kita dan keluarga kita daripada api neraka !!!

http://www.wartashubhi.blogspot.com/

HAZEIM said...

APA LAGI..MANA TINDAKAN MAJLIS AGAMA NI..

Nzyrahun said...

yaAllah,takutnya dunia sekarang,macam2

hidayahjamal said...

sedihnya, org cani smoga cepatla terbuka hati bertaubat cepat

tieykah said...

kalau la die Islam,berdoa semoga diberi petunjuk Allah

yuyuy ekyn said...

bru taw story.trok nye pmpn ni.nauzubillah.

Afifah said...

Astaghfirullahalazim..muda lagi rupanya..dah tak ada akal agaknya perempuan ni..

NURUL NADIAH MAMAT said...

uih....nie la dia perempuan tue ye.....

Rojak Punya said...

takleh bukak pun link gaysec tu

YOUsoF said...

Kesian dekat manusia yang jenis tak tahu gunakan akal macam ni...

Sama² kita ambik pengajaran bro..

Anonymous said...

sape nk bunuh dia.... cepattt....

Naaimah Naaim said...

Pintu taubat masih terbuka selagi nyawa di kandung badan.

D.e.X said...

PERGHH !!!!
DARI DULU GUA GERAM DGAN DYE NI....

Anonymous said...

BIL NO.KPT / NO.KP LAMA / NAMA ALAMAT PARLIMEN (a) / DUN (b) / DAERAH MENGUNDI(c) / LOKALITI (d)
1 850626146572

NOR ARLENE TAN BINTI KHALID 20
JALAN SG 4/2
TAMAN SRI GOMBAK

GOMBAK
GOMBAK SETIA
SRI GOMBAK 2-7
JLN SG 4/1 - 11 (098/17/10/005)

Naaimah Naaim said...

Pintu taubat masih terbuka selagi hayat dikandung badan. Bertaubatlah seblm kamu terlewat cik adik ;)

Anonymous said...

GaySec got the wrong person lah! Better check on Hawa Othman, the co-founder of Unscientific Malaysia. She's more likely to be Makcik Sitt the murtadin!

angah ahmad said...

psycho dye neyh,,pernah tgk kat fb dia gamba2 sadis tu,,ish2,muge kte semua dberikan hidayah

yatie Awang said...

akhirnya....tapi apa motif sebenar dia lakukan tu semua, entahlah, semoga dia bertaubat

Alin said...

padan muka, kantoi sudaaa~

~cik atin~ said...

akhirnye terbongkar sudah..

moga dia diberi hidayah n sempat bertaubat nasuha..

~cik atin~ said...

akhirnye terbongkar sudah..

moga dia diberi hidayah n sempat bertaubat nasuha..

~cik atin~ said...

akhirnye terbongkar sudah..

moga dia diberi hidayah n sempat bertaubat nasuha..

KELI OH KELI said...

semoga si pelaku mendapat hidayah Allah...

Nightroad said...

kes mcm ni komfom akan berulang lg dikemudian hari.. slg undang2x islam 100% x dijalankn...hmm

Siti Mashitah Saidin said...

thn 85. muda lagi kot. apa motif dia ar? ish ish ish

♥cmª shIemª♥ said...

masih sakit hati terkenangkan manusia nihhh...~!!!!

Aretikz said...

Ooh <-- ayat standard bila baru tahu.. keh keh keh..

Semoga beliau bertaubat sebelum terlambat.. amin..

Anonymous said...

congratz to gaysec. keep on digging for the truth!

Cik Jari said...

sape org gombak,bleh terjah si arlene nih

exora said...

siapalah kawan2 bdk ni...ada pengaruh besar yg buatkan dia jd mcm ni...insaflahhh...

adanhayad said...

bro, amacam choki choki? best...?

entry ni mmg breaking news.

kat fanpage bro pn sy ade tgglkan komen "mantapla bro sz" lebih kurang la.

tapi bro, sy tersedar 1 benda. pendedahan ni baru setakat first stage kan? gaysec tu pon tak tunjuk bukti yg arlene tan ni mmg makcik tu.

so, ade kemungkinan berita ni boleh jadi benar, boleh jadi fitnah.

kenapa bro x tggu smpai gaysec buat pendedahan final stage yg mane sy pecaye, mse tu gaysec byk bukti utk kaitkan arlene tan dgn makcik.

berita ni masih lagi dlm status samar bro, sbb diorg tak kemukakan bukti lagi.

kalaupon bro nak share benda ni, neutralkan la balik ape yg bro komen sbb bro ni blogger terhangat, pembaca bro kadang2 pun malas pikir panjang (mcm sy) so ape yg bro post mmg terkesan kat hati.

benda share menge-share ni mcm MLM bro. sape share first, kalau dakwah dgn betul, saham pahala dialah paling tinggi. kalau sebarkan fitnah, saham dosa dia jgk paling tggi.

"dan apabila dtg seorg fasiq membawa berita, selidikilah kebenaran berita itu dahulu"

ape pon, kalo bro dah kaji sendiri dan terbukti arlene tan tu makcik, sy mintak maap atas komen panjang lebar ni.

senyum bro! :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

benci baca entri dia..sgt mencabar dan menghina islam.sah la budak ni murtad.siapa lah org islam yg sanggup nak hina islam agama suci ni?moga dia bertaubat.

Cik kasih rahsia said...

Hurmm,, kesian dia

wannurfazrini said...

abg arcx tahu pun sebab aku post kat twitter. sakit hati doe masuk blog dia. wujud lagi ke? x kan?

WAHIDA ALIAS said...

wawa baru tawu..thnks sbb share kt sni...

SoutulMujahid said...

hukumnya, WAJIB BUNUH!!! tp pemerintah hanya menyepi, sebaliknya hacker yg lebih prihatin!!!

kalau hina sultan, sampai lubang cacing si penghina dicari!

Al-kisah Blog Seekor Makcik yang Menghina Islam...

Anonymous said...

Rasanya salah orang. Bukan Arlene Tan, tapi mungkin Azwan Ismail?

Anonymous said...

mak cik ni mmg shit! pancung kepala dia!

azrijohan said...

andy pulak kena troll...ce baca ni: http://azrijohan.blogspot.com/2011/08/andyhowtt-kena-troll-dengan-makcik.html

muhammadfathimarzuki said...

http://makcikhajjahsittalw​uzara1001.wordpress.com/ blog hina islam dari malaysia???kalau kat luar negara kita heboh boikot la apa la. . .ni dalam negara? apa kita buat??polis??SKMM?? dye aktiv balik~

Anonymous said...

1. kenapa dalam pendedahan Gaysec, gambar Arlene Tan kena ganding dgn gambar Asy'ari J. Asni? 

2. dari segi senyum dan bentuk hidung, Arlene Tan ngan Asy'ari J. Asni lebih kurang sama. kalau nak kata adik beradik, nama lain. ye tak?

3. Asy'ari J. Asni adalah seorang gay dan Makcik Sitt juga dalam penilikan umum mungkin seorang 'gay' atau 'pondan' ? kebetulan?

4. Asy'ari J. Asni juga salah seorang member dalam FB group Murtads in Malaysia and Singapore. 

5. dalam profile Asy'ari J. Asni tercatit "Lives in Singapore". Makcik Sitt Al-Wuzara juga pernah di katakan mungkin bukan warga Malaysia. Dan Makcik Sitt juga pernah mengakui adalah founder group tersebut. 

6. kebanyakkan post dari Makcik Sitt di WP nya byk menggunakan gambar Lady-GaGa. salah satu music atau celebrity yang diminati Asy'ari J. Asni ialah Lady-GaGa tapi ini mungkin tidak penting kerana sesiapa pun boleh meminati Lady-GaGa.

http://www.formspring.me/ashjohann

https://lh6.googleusercontent.com/-8y_uu4mDImg/Telh8dRRR0I/AAAAAAAAAPs/Bd4pTajyvl0/Picture+194.png

then refer to Asy'ari J. Asni DOB in his FB account it'll show 5th October.

Anonymous said...

Salam,

Sebarkan dan agar dapat menggesa polis untuk memulakan siasatan bagi dakwaan ke atas "Hajjah Shit dan Rakan2" mengikut peruntukan di bawah:

PENAL CODE

SECTION 298: Uttering words, etc., with deliberate intent to wound the religious feelings of any person

SECTION 298. Whoever, with deliberate intention of wounding the religious feelings of any person, utters any word or makes any sound in the hearing of that person, or makes any gesture in the sight of that person, or places any object in the sight of that person, shall be punished with imprisonment for a term which may extend to one year or with fine or with both.


SECTION 298A: Causing, etc., disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill-will, or prejudicing, etc., the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion

SECTION 298A. (1) Whoever by words, either spoken or written, or by signs, or by visible representations, or by any act, activity or conduct, or by organizing, promoting or arranging, or assisting in organizing, promoting or arranging, any activity, or otherwise in any other manner

(a) causes, or attempts to cause, or is likely to cause disharmony, disunity, or feelings of enmity, hatred or ill will; or

(b) prejudices, or attempts to prejudice, or is likely to prejudice, the maintenance of harmony or unity, on grounds of religion, between persons or groups of persons professing the same or different religions, shall be punished with imprisonment for a term of not less than two years and not more than five years.


SECTION 125: Waging war against any power in alliance with the Yang di-Pertuan Agong

SECTION 125. Whoever whether in conjunction with the enemies of the Yang di-Pertuan Agong or otherwise wages war against the Government of any power in alliance or at peace with the Yang di-Pertuan Agong(Ketua Agama Islam), or attempts to wage such war, or abets the waging of such war, shall be punished with imprisonment for life, to which fine may be added; or with imprisonment for a term which may extend to twenty years, to which fine may be added, or with fine.

Definition of War includes....

2.
a. A condition of active antagonism or contention:
b. A concerted effort or campaign to combat or put an end to something considered injurious: the war against acid rain.


SECTION 108: Abettor

SECTION 108. A person abets an offence who abets either the commission of an offence, or the commission of an act which would be an offence, if committed by a person capable by law of committing an offence with the same intention or knowledge as that of the abettor.

Anonymous said...

alhamdulilah...dpt jgk latnat nih...sepatut nya kna buang negara nih...xguna jdk rakyat Malaysia camni...

Anonymous said...

hahahaha.. boleh saman GAYSEC ni.. salah orang keke tersilap sasaran.. ni la peluang untuk dapat duit banyak.. saman jgn tak saman wkakakakaa..

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

wuih address rumah dah dekat tuh.

Anonymous said...

@cucu umie

Apa kaitan kacukan melayu + cina? Tolong jgn rascist boleh tak? Akupun kacukan melayu + cina. Takde pun aku mcm dia.

Anonymous said...

lau leh dapat ngan detail lg sal SIAL ni lg ok, nk tau sgt3...

Anonymous said...

assalamualaikum... saya baru tahu bende2 ni.. berderau jantung membaca... boleh tolong removekan page wordpress laknatullah tu tak... pasal kita tak nak budak-budak kecik, orang bukan islam baca bende ni yang boleh bagi idea salah pasal islam.. kalau cik atau sape-sape tahu macam mane nak remove atau report mane-mane tolonglah berbuat demikian... jaga agama kita..

منصور الحلاج said...

Allahamdulillah selepas sekian lama umat islam berjuang dan berdebat kini sudah terbongkar

A T I K A H L A T I F F said...

muka psycho gila kot. bagus lah dah dapat dedahkan identiti mak cik ni. thumbs up kepada yang bertungkus lumus