Pages

Thursday, August 11, 2011

Fantasy Premier League 2011/12 : Let's Join SZ League

Saingan Liga Perdana Inggeris bakal bermula 13 Ogos ini. Aku seperti biasa. Masih setia menyarung jersi Manchester United sejak 14 tahun yang lalu. Aku juga telah ditawarkan kontrak seumur hidup oleh Sir Dr Alex Ferguson dan sudah pun selesai menandatanganinya. Forever United.

Kat sini ada sesiapa yang layan Fantasy Premier League? Golongan cewek-cewek confirm tak layan kan. So, aku tanya kepada golongan cowok-cowok. Ado? Fuh.. Dah lama rasanya aku tak main benda alah ni sejak kali pertama 5 tahun lepas. Season ni saja la try giat balik main benda alah ni sebab membe-membe aku ramai yang layan.

Benda ni senang ja nak main. Korang juz kena beli player feveret korang dengan bajet 100 point yang diberi. Dan markah akan dikira berdasarkan prestasi semasa player setiap minggu sampai akhir season. Ni contoh feveret player aku.



Hahaha.. Dream team tuuu.... Memang tak dapat la. Tu hanya angan-angan. Mana cukup bajet nak beli all star. Dah la tak boleh pilih lebih daripada 3 orang player daripada team yang sama. So, kena pandai pilih pemain mana yang korang rasa boleh bagi impak kat team korang. Dengan bajet yang ciput. =_="

So, siapa player-player pilihan aku? Haha.. Rahsia. Nama team aku, SZ United. Sesiapa saja yang layan menda alah ni, boleh join aku punya league. Head to head. Baru syiokk.. Champion dapat hadiah. Heheh.. Duit Nuffnang juta-juta bukan boleh bawak masuk kubur pun kan. KehKehKeh.. Tarikh tutup penyertaan, setelah sepak mula game pertama EPL berlangsung, Sabtu ini.

Let's Join SZ League
Code : 1227814-326906

klik link di bawah untuk mendaftar :

24 360 juta komen:

Nightroad said...

mcm best..ha3..

dlu ak pnh join bnda mcm ni gak...tp kndas tgh jln...

SZ kat paper ckp EPL mgkn dibatalkan...hbis...

cantekk said...

sume org mmg tgh gile main mende ni eh =D
so, sume yg join ni akan play serentak ke..
*sori, tak faham =D

aiman said...

mula2 tgok line up.. terkejut seh.. sumer star.. mujur bawah tu ckp dream team.. kalo tak ku tiru dah..

Far8 budak baik said...

wehhh aku join..
farid budak baik..
tak pernah lagi
dapat dream team tu..
hahahaha

cucu umie said...

hahaha..tahun lepas main..tahun nie tak main kot..aishh tpy serius sgt best..

asnizaziz said...

laaa..game bola ke, angrybirds takde? :D

Kumbang Jingga said...

dah join hehehe aku team popoyo hehe

Hans said...

semua pemain nak hebat2 jer nih
hahaha

Cik Ladies said...

Nak join..! Hehe :D

_________________________
I have added cool emoticons to this message.
To see them go to http://x.exps.me?5ad308277b3bbfccb02f1f78cb9bc453

cantekk said...

tgu, mlm ni kita masuk league..haha

QaRr JaliL said...

pergh..ade jugak..okeh..another league to join.haha

puteri ain said...

sorang lagi main league ni .haha

Iffah Afeefah said...

tak minat arghhhh

cek chun said...

nak join!!!!




jadi pompom girl jela

mahfudzah said...

go zubir.go. ahaha

bighagenjo said...

:)

Etong said...

cettz. player hebat ja suma tau. hehehe forever united eh :p

hikari said...

serius xphm pasal gem ni tp bile tgk ada pemain chelsea dlm dream team SZ tu, hehe suka2..=)

yad'z said...

bukan tak jadi ke bola.. huhu

ahhh.. bolaa...bolaaa..bolaaa... tak minat.. heheh

sergeant keroro said...

keroro FC join, keh3

hidayahjamal said...

mcm nak join haha

YOUsoF said...

Sayangnya aku tak gheti nak join benda ini...

Mohamadazhan.com said...

kalau ada Barca ada aku masuk lah.hehe

Terbang Bersamaku said...

wah memang terbaiklah...=)
ape2 pun hidup Man U! Glory2 Man United! Eh silap, SZ United..ehhehehe...=)