Pages

Sunday, August 7, 2011

FA Community Shield : Man United Tewaskan Man City 3-2


Wow! Dah lama aku tak update pasal MU ni.. Dah lama bulu roma aku tak meremang melihat aksi MU macam tadi. Gilalah! Sapa cakap setan kena ikat bulan puasa, MU tak boleh menang? Silap besar la. Bukti MU kuat bukan sebab setan. KahKahKah..


Balik tarawikh, kecewa gila aku tengok 1st half MU dah kena 0-2.  Masuk 2nd half, Sir Alex bawa masuk pemain muda. Hasilnya, 2 gol berjaya dijaringkan dalam masa hanya 6minit. Perlawanan semakin sengit dan mendebarkan. Game dah macam nak ke penentuan penalti. Tapi Nani berjaya menjaringkan gol pada minit terakhir masa kecederaan untuk memastikan kemenangan mutlak MU! Memang dramatik la.

Nani said: "This is United, we all believe until the last minute"


Congrats MU! Thropy pertama sudah dijulang. Next week, misi mempertahankan gelaran EPL pulak. Glory-Glory Man United!

SZ : Money can buy everything... But money can't buy victory...

7 360 juta komen:

Terbang Bersamaku said...

Yeahh..tue dia Man U dah tunjuk taring dia..Glory Glory Man United..
~tak sia-sia jadik peminat Man U~ (^___^)

De Mois said...

sebab yang kena ikat setan je. man u pakai setan merah. haha.

GGMU!!!

cucu umie said...

MU hebat,,...hehe like3x.. tak tgok game pon tadi..balik terawih lepak2 jer..hehe

aiman said...

GGMU

Beeha B. said...

disliked lg....hehe

adanhayad said...

terbaekkkkkkk.

Nzyrahun said...

mesti berdebar debar semalam hahaha