Pages

Wednesday, July 6, 2011

Wordless Wednesday #3 : Model Lucah




Apa itu Wordless Wednesday? KLIK SINI!

SZ : Moral of the pictures?

54 360 juta komen:

QaRr JaliL said...

oi! ..haha..seksi gila..seksa pun ade!

new post ! : 3# wordless wednesday

cucu umie said...

bg ayie, kalo pkai sexy mean kita same jer mcm ayam yg bogel tanpa apa2 bulu..huhu

cik pha said...

ayam seksi hhehe

syAzAnA said...

opocot mak kau. kan dah terkejut. kus semangat. boleh pulak dia menari mcm tu. hahah

#7 Wordless Wednesday!

MiSsDazzling said...

haha..jambu gler..;P

Hans said...

hahahaha
tapi sebab ayam yg buat so tak nampak lucah
ekekekek

Wordless Wednesday #5

namaakulynn said...

biglol dgn pic nih.hahahahha

Kalamhati said...

ahahahadeh tak sanggup den nk tengok..=p!

saya bukan tomato said...

konklusi : ade yg nk hire ayam ni jd model ? ;p

Terbang Bersamaku said...

seksi nya aayam tue...posing maut tue..huhuhuhuhu...

Alin said...

mcm donald duck. auu seksi ahakz xD

Shahrul Izwan said...

Hahahahaha! Gila posing ayam tu! :P

Jemput semua ke : Wordless Wednesday #7

Dauspozi said...

HAHAHA.. Jangan ada yang stim sudah tgk model cun nih.. LOL!

puteri ain said...

takut pulak tngok . sexy habis lak ai . haha

shera haifa said...

haha.

Areliff said...

mau gini nak makan pon takut hu3:) jom terjah sini...
http://www.areliff.com/2011/07/wordless-wednesday-3-pokke.html

adan said...

WALLAWWEH.. ahahaha.. cekci mekci..

kaizen said...

pasni klo aku nk berlatih snap pic gne DSLR leh la pggl kn??

*this is best bro...

♥cmª shIemª♥ said...

hohoh..mmg seksi..

goreng pon sodap...

hidayahjamal said...

sy nak baling batu kat ayam cani :P

belog amiyo said...

itik tu siap senyum lagi. tu yang tak tahan tu. haha.

sniffa93_aznil4eva said...

uittt. rancak pulak dia.. haha

aslann said...

Magawadddddd~ lucahnyaaaa #ww Solihhhhh~~ *intai celah jari.

►AdamXis◄ said...

Assalam...hahaha, amboi aih, chicken dance bagai...
►Events : WW#2 Wordless Wednessday

Fadzmie Mohamad said...

Mata ayam tu nampak macam ayam tu masih hidup je. Haha.

# rabu tanpa kata 6 #

izzah azhar said...

aww.sexynye ayam tu :D

moral : mcm ni la manusie zmn skrg.cantik dan delicious tp kalau tunjuk aset free cmtu,jadik bhn gelak org + bhn geli org je.

Agaknye la.hee

haney said...

seksa seksa haha :D

Siti Mashitah Saidin said...

peh! seksi!

cahayabintang said...

ayam goreng!! haha

Akulah Pak Lan said...

Ayam golek itu sedap..
Itik salai itu...err..tak pernah try lg..

FasiHaH SupiaN said...

hahaha SZ ini sgt seksi!hehe

meaw said...

auwwwwwwwwww, ayam pon reti nak lucah yeeeee,amoiiii.. sokong dengan komen dari cucu umie tu ...

aLya maNip said...

ni bukan seksi je..seksa pon iye gak..hihi

azwa amani said...

ini anak ayam ke bapak ayan ke mak ayam ?? moral of the story... makan lah ayam kampung, sopan jer,.. huhuhuhu

Adam Idris said...

fuhhhh melentik ! haha

Kakzakie said...

Mendalam maksud tersirat. Kenalah segera sedar siapa-siapa yg terkena...

Siti Hajar Masri said...

bengong..;p

diana said...

itik yang seksi..:)

NuReLLe said...

hakhakhak..ngeriiiii bila ayam itek menyeksi..:D

makdara TERdiva said...

moral of the story...












cari ayam yang halal sahaja :D

Night Walker said...

ha3...cntik gmbr nier..ak pun smpai skg x brani gne as profile pic kt fb aku....ha3

Hashira Yusoff said...

ee..geli aku tgok! -__-"
btw, x baik letak gmbar mnunjukkn aurat dlm blog..mengaibkan tu. hahahaha.. XD

--> Wordless Wednesday #3 : Tell me, what does this picture mean to you :)
--> I Hate It When People Have Bad Table Manners! ⊙︿⊙

cik sakdi said...

lentik habis! HAHA

suffer8zine said...

perghh anggun ayam dan itik tu.wakakap!. nice pix. jom komen juga entri #WW saya http://suffer.frenzyfm.my/2011/07/7-wordless-wednesday.html

cikcahya said...

wow seksi ye. lentik abis. haha :P

entry terbaru : wordless wednesday #5

Kotak Mancis / S_Basri said...

seksa ja aq tengok... hahahahhaaa... xda sivik punya itik.... hehehehhe
( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik ) ( jom klik )

h A n Y S said...

wahahaha~ I tergoda U~~

PEAH said...

tiba2 rsa x lalu mkn ayam

ciknabil-a said...

ouchhh tergoda la tgk model nie... haha! :D

gadistulip said...

Tu baru ayam..kalau manusia macam mna la pulak...? Tak terkata langsung..hahaha

wannurfazrini said...

hahah pandainya ayam posingggg!

Ratu Tak Cantik said...

mak aih..ni lagi kurang ajar dowh~

Faeza Suhaimi said...

adoyai.. mcm ni pun ada.

Afikah Aziz said...

err tutup mata tgk gmbr yg menggoda ni ahaks :p