Pages

Monday, July 25, 2011

Malam Sinar Gemilang Gamat Emas 2011 Putrajaya

Salam.. Amboih.. 4 hari tak update blog.. Aku baru sampai balik Kedah dari Putrajaya pagi semalam. Aku ke Putrajaya bukan untuk ber'meeting' dengan PM. Tetapi untuk menghadirkan diri ke Malam Sinar Gemilang Gamat Emas 2011 di Putrajaya International Convention Centre pada hari Sabtu, 23 Julai 2011.

Event tu memang terbaiklah! Background musicnya yang mengancam macam lepak dalam clubbing pun ada. Suara pengacara dah macam dalam wrestling plak bila dia sebut nama-nama penerima anugerah. Dengan pelbagai persembahan dan gimik yang sempoi, konvoi superbike masuk dalam dewan, dan paling best persembahan Saleem dengan suara emasnya menggamatkan lagi event Gamat Emas. Selain tu, ucapan-ucapan pejuang Gamat Emas yang dah berjaya, banyak memberi motivasi dengan kata-kata semangat kepada sesiapa saja yang ingin berjaya dalam bidang keusahawanan.

Ni aku share beberapa gambar untuk bercerita. Maaf sebab kualiti gambar tidak seindah DSLR. Heheh.. Video? Malas nak upload.. Panjang sangat..


VIP DUTA EMAS

VIP DUTA EMAS

Saat-saat penganugerahan dan kemenangan

Suara emas Saleem menggamatkan lagi event GAMAT EMAS

Upacara cabutan bertuah

Muka-muka bertuah yang dapat bawak balik  hadiah Grand Prize.
Pakej Umrah, Kereta Proton Saga FL dan Perodua Alza.

Nombor-nombor tak bertuah aku. Punyala banyak, tapi satu pun tak kena.
Memang takdak luck aku ni kan. Haha..

Group kami, tema oren. Yang paling dekat tu mak aku. Heheh..
Aku? Cameraman macammana nak ada dalam gambar.  =(
Melainkan aku snap gambar dari atas sambil buat muncung itik. Hahaha..


-Nak tengok produk Gamat Emas? KLIK SINI!
-Nak tengok video persembahan Saleem, KLIK SINI!

SZ : Ada pembaca yang pergi event ni tak? Nampak aku? Muka aku terpampang beberapa kali kat skrin besar depan tu. Cover macho seadanya. Haha..

19 360 juta komen:

shahjiehan said...

mai putrajaya x habaq aku pon.. cait...


klo x aku boleh turun alamanda~

Muslimah Optimis said...

hahaha.. ingatkan apa la gamat emas ni.. hihihi..

paling suka ayat last tu, kalo nak gambaq sendiri kena buat muncung mulut itik..hihihi.. sure comel tu kalo buat mulut gitu boleh gantung penyangkut baju..haha

yanadimple said...

haha mnx la tlog mama awk snapkn pict awkkk aduyaiiii heeheee. >.<

Fariq said...

wohooo... usahawan berjaya la ni... lepas ni bley la dok semeja ngan PM kan cite psl politik negara.. keh3..

azwa amani said...

patutlah lama tak hupdate....

sure makan sedap kat sini kan kan kan ???

pizet said...

ohh encik solihin zubir p kl

Cik Nisa said...

bestnya.. bila la nak tiba time nisa lak p nii??? hehehee.. apa2 pon tahniah la sbb dapat p event tuu.. pas ni jngan terkejut kalau nisa lak p.. hehehe.. ~~~~ngeeeee...

sarah-najwan said...

amboi..sakan kamu solihin pi majlis grand gini..patut xhapdet..hehe

akak pestime dgr nama produk ni..produk ke?..nati free2..bole klik kat kamu bg link tu..

hidayahjamal said...

mna satu muka awk..ala low profile btul,

Mohamadazhan.com said...

meriah tu...hehe.siap promosi lagi ada tu =)

KELI OH KELI said...

tu dia..ceq x ajak pun...hehe...fuhhh...nampak sempoi majlis tu! semoga usahawan2 melayu terus berjaya!!!

cik ciput said...

kalau x dulu aku kerja kat GE ni lerr SZ..tpi rezeki aku kt tmpt lain..hehe

cucu umie said...

untunglh abg solihinan..nampak nyer makan sedaplah disana..grrrr

blog-tips-kurus said...

ooooo... patutlah... hehe!
bangga tengok usahawan Melayu berjaya. :-)

cintatulip said...

@fariq

sz kalau jupa pm kalah pm woo.. hahaha.. x ajak pon sz!

puteri ain said...

ada saleem :)

yatie Awang said...

hais solihin tak jemput, nak pergi macam mana..hehehe...

belog|amiyo said...

hadiah cabutan bertuah terbaik lah.huhu

yad'z said...

haha.. tu lah kan.. nasib gambargrapher.. gambar seniri selalu jek tak de.. huhu.... wahh.. usahawan lah niee eheh