Pages

Wednesday, July 6, 2011

Gol Aidil Zafuan Tersenarai Dalam Top 10 Goals of the Week

Masih ingat gol cantik sepakan percuma yang dihasilkan Aidil Zafuan ketika Malaysia tewas 2-3 kepada Taiwan Ahad lepas? Gol tersebut telah disenaraikan sebagai Top 10 Goals of the Week di peringkat global. Dan telah mendapat undian tertinggi jauh meninggalkan penjaring gol yang lain.


Senarai calon-calon penjaring gol tercantik minggu ini
klik imej untuk tumbesaran

Selepas undian dilakukan
klik imej untuk tumbesaran

Tidak dinafikan, gol tu memang terbaek! Free kick ala Cristiano Ronaldo. Memang world class la. Hebat kan? Tak kisah la kalau majoriti voters terdiri daripada rakyat Malaysia sendiri. Yang penting, satu dunia dah tengok dan bagi komen yang sangat positif. Tak percaya? Nak tengok komen-komen tu? Sila klik 101greatgoals.com

SZ : Ada orang cakap muka aku macam Aidil Zafuan.. Ahahaha..

35 360 juta komen:

Kakzakie said...

Kakak bola tak tonton sangat. Kalau tonton sebab temankan hubby kakak....

Kalau muka SZ macam Aidil kembar tu bolehlah jadikan kembar tiga kan Hehehe....

►AdamXis◄ said...

assalam...terbaik lah...kencang giler gol arituu...

zarra nazura said...

wah hbt betol..bangga..opps muka cam aidil ek...owh yeke..kehekeh geli hati dgr....

littleworld said...

terbaek!!the best shoot.

Dawa said...

bangga ada gol terbaik pilihan global milik pemain Malaysia :)

adanhayad said...

bangga jap darah nogori mengalir kat pembuluh darah. haha

hikari said...

btol2..geli hati plak bile bace 'SZ : Ada orang cakap muka aku macam Aidil Zafuan.. Ahahaha..'

baguslah kalau betol sama..hehe =)

Nur Misnan said...

terbaek....

azwa amani said...

huh... tak minat bola.. tapi sebab aidil, org kampung den tu, tengok jugaklah...

tak faham, cantik macam mane dia sepak bola??.. huhu, kalau tak minat tu, banyak plak cter ek..

Siti Hajar Masri said...

ayat last tu memg x boleh blah..

sarah-najwan said...

mmg terbaik gol dari aidil tu..kencang sungguh...

akak tgk tau masa tu..hehee

Mss Ieza said...

gempakkkn..huhu

shahjiehan said...

tu dia!!! hg kembar ke 3... aku igt lagi entri tuuu!! hahaha


bab2 artis hg mmg laju...
keh3

diana said...

betul2..
gol tu memang hebat..
harap gol macam tu akan ada lagi masa lawan singapore nanti..

miaa spungen said...

bannga la jugak.. oh aidil hensom nyer kau huhuhuu

cucu umie said...

memang smart pon goal aidil... mgu lepas ayie thu pasal nie..

Akulah Pak Lan said...

Memang gol yang nice...

belog amiyo said...

gua ingat kalau cristiano ronaldo pon tak masuk freekick kat situ. memang terbaik. hehe

Nzyrahun said...

bangga bangga ekekke

delarocha said...

tumpang bangga

exora said...

meme molek gol dia male tu..1st class gtu..lps ni ramai la yg puja dia balik..

ctpayong said...

kakCT lompat macam budak kecik waktu goal tu. YES!

Amna.Qadeeja said...

perhh hebat jgk abg aidil nih, haha tetiber abg kan ;D

puteri ain said...

fuyoo ! caya lah malaysia :)

heartless gAL said...

minit ke 7 jersey num 7...dasatt

WAHIDA ALIAS said...

aidil zafuan mmg power!!hehe...hmm..hensem pon hensem..hahaha

WAHIDA ALIAS said...

aidil zafuan mmg power!!hehe...hmm..hensem pon hensem..hahaha

ainina jelani said...

terbukti Malaysia masih boleh berdiri gah di mata dunia kan?

Hihi

yanadimple said...

mmg TERBAIK TERHEBAT TERHANGAT HANGIT larrrrr !!! :D

cikcahya said...

aidil zafuan mmg trbek. malaysia boleh :)

ayat last tu xbleh blar. xlyan zzzzz :P

FasiHaH SupiaN said...

fuhhh terbaik!!!!! haha kembar??ekk...tak perasan lak.hehe

eiela said...

huhu tak sia-sia tengok perlawanan tuh. sepakan dia bagus, lurus je. nasib masuk gol.

Latest Entri :
Semoga Si Dia Tabah

AzwanRamli said...

fuh!!!!!! bravo de malayzia..haha

adan said...

perghhh.. sungguh tak sangka anak malaysia boleh buat kejutan.. tahniah..

Far8 budak baik said...

tu ar lawa kn gol dy..
stylahhhh