Pages

Saturday, July 30, 2011

Fakta: Solihin Zubir Lebih Popular Daripada Anwar Hadi, Mat Luthfi dan Tiz Zaqyah!


Percaya atau tidak kalau aku cakap aku lebih popular daripada dua orang vlogger terkenal, Mat Luthfi dan Anwar Hadi? Malah aku juga lebih popular daripada pelakon wanita yang juga merupakan bekas skandal aku, Tiz Zaqyah? Jangan gelak! Ini adalah fakta. Kat bawah ni ada statistik yang membuktikan aku lebih popular daripada mereka bertiga.

top search keywords by nuffnang

Kah..Kah..Kah.. Ok.. Aku sedar realitinya aku tak popular macam diorang bertiga. Dan aku tak nak kejar pun populariti tu. Tu cuma top keywords nuffnang minggu ni. Dah blog aku, memang la nama aku boleh leading. Heheh.. Ala.. Kasi la can aku nak feeling artis.. Haha..

Ada orang suggest aku buat VLOG macam Mat Luthfi and Anwar Hadi. Ye.. Aku mengaku, aku boleh buat vlog yang lebih bagus daripada diorang. (Cewah.. Bajet..) Tapi aku ni seorang yang pemalu. Memang TAK la nak buat vlog segala tu. Apatah lagi nak jadi hero dalam filem bergandingan dengan Tiz. Lagipun kitorang dah putus. Heheh..

SZ : Entry merapu sebelum Ramadhan.. =)

43 360 juta komen:

puteri ain said...

try la buat vlog , nk tgk :) hehe

selamat berpuasa :)

cucu umie said...

wah bro ayie nie seorng yg pemalu lh..hehe kalo mencuba tak salah kot bro..

Syahbinar Shuib said...

Tingin laa nak tgk klu Encik Solihin buat vlog :D

adan said...

ahahah.. ingatkan betul la tadi.. ahahah

btw.. nak ucap.. selamat menyambut bulan ramadhan bakal tiba...

Faez Rusni said...

hahaha..gempakk nie bro.kene kuar paper la..

shahjiehan said...

buat je vlog.. mesti aku gelak !! hahahhaa


hang kan kembar aidil... ngeh3

FaKArePa!n said...

bro mmg hebak !!! heheh

UNA budak BAEQ said...

hahaha takpe takpe kami semua paham. haha sekali sekala nak top . kehkeh


salam ramadhan ;)

Dawa said...

vlog mungkin sesuatu yg sgt viral tp saya personally xreti dan xberminat walaupon mendapat smbutan hangat

Amna.Qadeeja said...

hoii inchik, tinggi angan2 cm mat jenin bwahahha tp tiada yg mustahil kan?

tryla wt video cam diowg manela tao leh jd retis pasni kah3 *komen merapu sbelum ramdhan* ;D

cik ciput said...

SZ popular ape..hehe..

*selamat menyambut bulan Ramadhan =)

Aretikz said...

Kah kah kah.. Jika sedemikian rupa.. maka Segalaceritera.com lebih popular dari Solihin Zubir bila aku sendiri tgk dari list aku.. ahakz..

maka secara total aku pun telah tewaskan anwar hadi, matluthfi, apatah lg Tiz Zaqyah..

keh keh keh :p

aiman said...

haha.. nng popular pun..

Night Walker said...

ha3....entri hari ni mmmg dasyat la tjuknya...ha3

afiq aiman said...

ok dah tu...ramai jugak yg search solihin zubir ni haha

kenapa putus? hormat Ramadhan ye? amin

kaizen said...

ahahaha.. skali skale nk feling retis....

latest entry 2 Benda yang Blogger TAKUT & Urban : Camera Paling CANGGIH

adanhayad said...

tahniah la solihin sbb kalahkan diorang *tgn kat bahu, mata ke atas

Hishyamuddin said...

hAHAha, terbaik je kan..

hazwan said...

tak sihat ke bro?haha

yanadimple said...

wahwah. retis *artis* da skunk nehhh solihinnnnnn >.< heyhey. tpyh na ckp besau angat heheee. bt heyheyyy bwt la vlog. mstii beshhh :)

:: Khai Artzfar :: said...

tak apa..nnti aku buat prank p umah ang, bawa video cam pa smua hahaa...

belog|amiyo said...

haha. ape la ko. mati2 aku igt betol :P.

selamat menyambut Ramadhan bro :)

fiq. said...

uik, dah famous amos dah! pas ni wat vlog jugek

Solihahazahar said...

try laa vlog. nk tgok jgkkk ^^

sergeant keroro said...

keroro pon pemalu gak. huhu

hidayahjamal said...

dah agakda mesti dlm nuff ni, samat berpuasa

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

haha..cer buat vlog.cer buat..aku dah lama tak check keyword kat nufffnang ..kena check gak ni..

wanie m'nJ said...

ada lg sorang vlogger best. AIMANAZLAN90. vlog dia best, more to islamic sikit. :)_

yatie Awang said...

oklah tuuu...hahaha, solihin popular apa dalam dunia blog

SyazwanSarawak said...

ahaha. ada masa kita melawak kan bro :D

Jejaka Terhangat said...

tahniah2..bila dah jadi retis jgn lupa kat kawan2 lama ek. ahaks..

azwa amani said...

ceihhh...tak nak kalah tuuu, ce try satu vlog..

cintatulip said...

hahaha.. okay.. anda buat saya gelak sorg2.. hehehe

CikBulat said...

ahaha. cis kau !!

cek chun said...

kalau hg buat vlog, akak tuko nick jadi 'solihin's fan'

Kukumalu said...

haha..bongek jgk engko..:)

FasiHaH SupiaN said...

fuhh popular sungguh,, yela keyword blog ni..cer tgk keyword google.hehe selamat berpuasa :)

yad'z said...

hahhaaa.. feelin retiss sat kann... hakhakhak

Hans said...

cubalah buat vlog sekali
mana tahu berjaya
:-)

adanaberkat said...

assalam.nampak cam betoi...mungkin ko yang no 2 bawah solih yaakob aku doakan aje ..amin.Selamatkan ramadhan anda semua wassalam

cantekk said...

haha barang lepas jgn dikenang..
tahniah sbb da popiler..

feeling gitu

f_aRa_aINa989 said...

keyword solihin zubir pun slalu ada kat blog sy jugak..femes betullll...

Anonymous said...

perasan la kau