Pages

Wednesday, June 22, 2011

Wordless Wednesday #1 : Perempuan Kaki Belit?


Apa itu Wordless Wednesday? KLIK SINI!

SZ : Ehem2.. Kaum perempuan. Sila jelaskan. Bukti bergambar dah ada. Hehe.. ;-p

41 360 juta komen:

FariehanIbrahim [LBC] said...

kaum lelaki pom ade. >.<"

kaizen said...

perempuan kaki belit??

Syuk Ry said...

biar tol ni..
Wordless Wednesday : Edit or Nature ??

Jalut said...

hahaha... kaki terbeli belit tuh.. hahah


6 # Wordless Wednesday http://nblo.gs/jv5LN

YOUsoF said...

Laku pompuan pun sama kot bila dah terbiasa cara belit camtu..


Kesian pulak kat awek atas ni..

iniialahaku said...

mmg berbelit seyh...klau laki lidah cabang ja...xnmpak..haha

p@kcikLie said...

muka cun tp kaki sembelit...

Amna.Qadeeja said...

haha gila !

hoii, kate wordless wednesday. xpyah nk letak tajuk or nota kaki segalalah grr :D

efa said...

tak semua pmpn kaki belit la eh kelakor plak tgk pic tu haha

qudwa said...

err...pe mksud nye??
haha

puteri ain said...

ni kaki apa ni . boleh beli2 mcm ni skli. haha

mizzkechique said...

kaki terbelit..

GreenAppleKu.com said...

Kaki perempuan tu cam plastik girl jer. haha.. Lelaki pun sama gak, kaki belit ngalahkan ular sawa..

izzah azhar said...

cehh.lelaki lagi terok la belit.eleh.


btw,aja sket cmne nak buat,bile tekan entry baru tros new tab.thanx.

adan said...

gambar di atas betul2 kaki belit... hahaha

Beeha B. said...

haha kaki yg dlm gmbr tu je belit...laki plak lidah brbelit2 ..penipu, talam dua muka. hik3x...

Nazim Nasri said...

kaki belit. biasalah perempuan. 99 nafsu 1 akal kan?

cik ciput said...

haha..no komen.. =)

wannurfazrini said...

elehhhh lelaki pun same je , lagi la terok, hehe :PP

CikAizA said...

hahah... pompuan mmg kaki belit... opsss bukan pompuan.. BETINA..

hanizatul.amira.amran said...

ahhahah.. saba je r! :P

RedVixen said...

hahaha... tips mempertahankan diri le tu. yang pasang makwe banyak2 tu kaki apa plak? kaki putar? keh3

Miscellaneous Smiles said...

TERGAMAM*

kaki belit tu mksd apa.?

Fyqa said...

umanggaihhh belit gila kaki dia.

lidah tak belit lak !

hahaha

azwa amani said...

setakat simpuh jer amani buat, simpul ke belit ke putar halim ke takde lagi..heheheheh :P laki pun same jugakkk..lagi belit2

nurdani said...

lelaki yang kaki belit. then perempuan pun try belit kaki dia untuk rasa feel membelit2 ni. heh.

pena said...

ini tak adil ni..

tak kan perempuan je kot..

aLya maNip said...

haha..zalim gile gmbar ni...

Mrs.Yie said...

kaki cacat ke tu?hikhik..ooo..kaki pembelit..haha :)

Mohamadazhan.com said...

laki rasanya lebih membelit...haha

diana said...

gerun la tengok..

liyana said...

lelaki pn ade yg kaki belit..hihi
same2 mntk jauh dr skp kaki blit ini

yatie Awang said...

wah..dasyat sinopsis gambar ni

Alin said...

hahaha xD

syAzAnA said...

laki dan pompuan, sama jehh. hehe

Nafisa81 said...

kaki tersebut telah dibelit melalui kaedah potoshop oleh seorang lelaki bernama *tttuuuutttt*

Wanie said...

haha..hebat la klu bleh belit btol2 mcm ni..

Hanim Mahali said...

hah,apakah??? perempuan kaki belit? tapi rasanya lebih sinonim pada perempuan yang tak bertudung (tak jaga aurat) kot... hehehe... tengoklah gambar perempuan tu tak pakai tudung... seksi lagi...

shahjiehan said...

lidah pon belit2 jugkk

f_aRa_aINa989 said...

kaki saya x berbelitpunnnn...;p

Nadiranad said...

Photoshop ea?.. err