Pages

Tuesday, May 31, 2011

Penghijrahan Ribuan Ikan Pari



SZ : Maaf.. Aku kesempitan masa sejak akhir-akhir ni. Ni aku curi masa sekejap untuk update entry gambar konvoi ikan pari ni. Nak ajak hangpa semua berzikir melihat keindahan ciptaan Allah.. Subhanallah...

44 360 juta komen:

Muslimah Optimis said...

subhanallah cantek sangat.. nampak macam petak-petak je...

Aretikz said...

MasyaAllah.. cukup indah.. memang cantik bro.. ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

cantik...nmpk mcm roket pun ada.

sarah-najwan said...

subhanallah..
ni memang musim ikan pari berhijrah ka?

Syuxer said...

SubhanaAllah..cantik konvoi dorang neh..:)

NuSaNa NoSa 91 said...

subhanallah~~ cantik, cantik..

tetibe keen teringat tragedi sblm tsunami dulu.. ikan2 pakat beramai2 gi ke daratan.. huhu~

agak2 nya ikan2 pari ni nk gi ke mana ea?? =.=

Kakzakie said...

Masya-Allah... apa hikmah sebenar yg mahu Allah tunjuk pada kita sebenarnya.....

Encik MamaT said...

mengkagumkan....

Syuk Ry said...

cntek tol pemandangn ikan 2..
film review : KungFu Panda 2

Mohamadazhan hjDesa said...

perpaduan ikan pari =)

Perodua Myvi 2011 Menggunakan Enjin 1.5L Bakal Dilancarkan (GambarMenarik)

diana said...

kenapa depa berhijrah??
sapa2 tau??

adrinaqamarina said...

dah rasa macam discovery channel dah pon. hehee

cantekk said...

Subhanallah...

mia said...

mesti ada sebb pnghijrahan ni kan..

zaMir said...

cantik tak terkata...tp awas...kat ekor dia tu ada sesuatu yg boleh membunuh...huhuhu

Qaseh dalia adelia said...

subhanallah ..nak nanges ase tgk konvoi ikan pari ni ..cantik giler ..keajaiban ilahi kdg2 kita tak mmpu nak ucapkan apa2

efa said...

subhanallah yg ni lagi mengagumkan la cantik..nak tgk juga la ikan pari ni real2 mesti lg cantik tgk pic pon dah cantik kan?

Farah Shamsudin said...

Subhanallah.. meremang bulu roma tengok.. sangat mengagumkan!

Aisumi Chan Kawa'i said...

sangat amazing!

fRaMe+LenSeS said...

seyes dasat.. T.T kagum ni..

Nadh nak kongsi cerita 100 Letters of LOVE
. baru ciap ja ni. rajin kalau komen ya. Nadh baru belajar buat cerita ni.. :) Mungkin dengan teguran sahabat semua dapat improve skill menulis Nadh. Maceh ya. :)

GamUHU said...

Subhanallah. *terpaku*. macam kertas yang dikerat dalambentuk 4 segi dan dibuang ke laut. Indah-nya ciptaan Allah.

Siti Mashitah Saidin said...

mati2 ingat kertas... cantik la... huhuhu...

cucu umie said...

serius memang indah bro ciptaan Allah ini..

cik ciput said...

subhanallah...kuasa Allah...

Ahmad Kamil said...

salam...apeb selalu tertunggu-tunggu bila solihin nk update..siyes x tipu..entry solihin alwayz syok!

kiff said...

Kalau tadah jaring mau setahun tak kelaut

Fyqa said...

indah sekali..

cek chun said...

subhanallah

i would love to switch place with her.

zacky ~786~ said...

Subhanallah. ~

byk yer ikan pari.. msk asam podas ni sodap.. hehe

Amoi MiyaSya said...

masyaAllah ! kalau tengok depan mata ni , sure meremang bulu roma !

liyana said...

subhanallah..
thanks for the entry

Kalamhati said...

Subhanallah..sgt takjub!

Kumbang Jingga said...

comelnya pari2 tu hehehe...mcm mane lah agaknya kehidupan dorang kan hehe

RedVixen said...

ya Allah... memang kagum. lebih hebat dari cgi dalam filem...

qasehraihan said...

subhanallah...
cantikk..

hai SZ, lama xdatang cni..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??huhu

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

Lagenda Teragung said...

kuasa yg maha esa...

eiela said...

wah,,sekali pandang macam kertas bercorak.

Latest Entri :
Best Ke Jatuh Cinta Nih?

AliaNajwa said...

da mcm layang2..subhanallah..

alkisah69 said...

mak aii ramainya..

http://kisah69.blogspot.com/2011/06/alhamdulillah-dah-setahun-kisah-69.html

khairunnisa ♥ said...

^_^ cantik.

shiho-chan said...

cantik~~~ suteki~~

Nafisa81 said...

masyaallah..

shahjiehan said...

sibuk buat apa tuhhhh~ hehehehe

724422 @ matyo said...

Allahuakbar