Pages

Sunday, May 29, 2011

Man United Kalah Dengan Spain, Bukan Barcelona!

Tahniah diucapkan buat semua fans Chelsick, Liverfool, Arsengal, dan semua fans dan lalang-lalang yang anti gila-gila kat MU kerana harapan anda yang tinggi menggunung dan terdesak melihat kekalahan MU akhirnya tercapai. Dan tahniah buat Barca! Skuad Barcelona sekarang memang layak dinobatkan sebagai skuad terbaik sepanjang zaman.


Tipula kan kalau aku cakap aku tak kecewa dengan kekalahan MU semalam. Barca main macam Spain. 8 pemain Barca semalam adalah skuad juara Piala Dunia. Jerman yang belasah England ngan Argentina 4 gol masa World Cup dulu pun kantoi dengan Spain. Midfield Spain terlalu mantap. Memang mental down la kena buli macam tu. Nasib baik masa World Cup aku sokong Spain. Haha.. Next season, Sir Alex kena melabur beli playmaker berkaliber skit. Err.. Maksud aku berkaliber banyak..


Tahniah Barcelona. Dan tahniah MU sebab sekurang-kurangnya mampu jugak jadi Naib Juara. Team lain ado? Heheh.. Whatever happened to United.. Yesterday, today or tomorrow, we United fans will never lost faith to our beloved club... United We Stand!! Say No To 'Lalang!' =) Glory2 Man United!

takpe awk.. next season kita cuba lagi ye syg..
SZ : Hanya fans Barca sejati sahaja dibenarkan 'boo' aku.. Team lain tak boleh! Sebab hangpa nak masuk final pun tak lepas.. BOOooooo... Hehehe..

41 360 juta komen:

IMANSHAH said...

gua memng jangka barca menang 3-1 dan tulis dalam FB malam td..tengok2 betoi..

Metz bUjang said...

sabar sabar sabar bujang fans barca, dan teka la apa bujang nak buat hehe

gurau2 :)

Eryati said...

x kisah dorg kalah..ngehehehe

shahjiehan said...

hahahhaha....

sabo je la cik abg oi...

team mana yg x penah kalah..kan kan

hehhehe


jom baca dan komen Barca vs Man. U. UEFA 2011 - Penganjur untung berjuta-juta


nnt tahun2 akan datang menang la *ntah x tau bile kan.. kan..


2009 pon man u kalah 2-0 kat final jugak.. hehehe

tp smlm man u main teruk la.. valencia dok balun messi sedia...isk3...


hehehe
jom la amik borang kuar man u.. hihi...layan city pula~

Kumbang Jingga said...

Alex ferguson patut masukkan nani dari mula game...tengok midfield man u lemah..pastu tengok chicharito mcm takde experience je main..tak perform..patut bagi player man u yg lebih berpengalaman...

shahjiehan said...

heheheehe












huhuhuhuh...




gunakan racun untuk menghapuskan lalang2....

Alal Yaakub said...

Chicharito da nak nangis da tu HAHAHA

angah said...

ang kena terima hakikat wey...yg MU xkuat...hahahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

yee...betul2..aku sokong!..team barca je leh bersorak gembira!

liyana said...

haha...insyaALLAH lain kali man u plak mng..man u nk bg pluang kt barca jer tu..kn3

mr dimaz said...

barca mmg layak mng,,barca dah dpt game mmg abs..x pe lupakn suma ni taun dpn cube lg,,ak nk mu cari pemain tgh berpengalaman..

ggmu

Lagenda Teragung said...

tidak mengapa kekalahan itu... memang diakui Barcelona memang sebuah pasukan yang hebat


dan diorang bertuah memiliki barisan pemain yang hebat,...

Abidec's said...

booo...boooo.... smlm game best la time 1-1 tuu..lps kna gola bedesup jantung messi tuu..manyur mental trus.. mka Barca pon mulaknla aksi "training" depa.. Viva Barca..! booo...

pena rozie said...

Sabar...tahun depan boleh cuba lagi.

cik azeya said...

MU MU. <-- tak minat bola. haha

GamUHU said...

memang style midfield barca control bola. keh3x.

hidayahjamal said...

M.U tetap di hati :)

hikari said...

takziah diucapkan =)

diana said...

wakakakakakkaakaaaaaaaaaaaaaakkkaa...
hari ni gelak kasi panjang sikit!!!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bola, bola...bola!

Saffrina Ropiee said...

park ji sung main ganas gila HAHAHA

Mohamadazhan hjDesa said...

nak Boooo sangat kesian pulak .haha. betul lah apa aku kata, susah nak beat Barca ni, sempurna hampir setiap posisi...

taktikal hantaran pendek dan bentuk 3segi ramuan terhebat Barca dan Spain..

apa pun game semalam memang best..saingan sengit

tahniah utk semua fan MU dan Barca!

Wan Gerrard said...

barca memang hebat, x terlawan man utd..

cayrol said...

aku dah jangka dah MU mmg tak boleh makan Barca... Barca dah develop team sejak remaja lagi mmg mereka patut menang... lagipun mereka main dengan baik sekali...

HAZWAN17 said...

once united always united....

k e y r i said...

Glory glory Man United!!! :D

QaRr JaliL said...

mantap dow barca men.
wat pnt je aku sokong man u mse 2.



hahaha..

Hansyirah Takezur said...

machamtaek united kalah.. yeay..... :D

zacky ~786~ said...

hahahahaa..~

barca mmg terbaik laa..

Aretikz said...

Glory glory Barcelona.. ahakz..

cool bro.. nasib ada VDS, kalau tidak, brapa bnyak suda tmbus tu.. yg bagi tembus pun.. MVP barca (Messi, Villa, Pedro).. pergh ~ memang smart mainan dorang tu..

anyway, sila cuba tahun depan, untuk tewas.. har3x~

MamaEma said...

akak ni tak layan sangat bola ni...patutlah org2 opis yg sokong MU diam saja...kalah rupanya...

puteri ain said...

ok. aku keciwa man u kalah :(

miaa spungen said...

emm tah jnji dpt no 2, drpd cheals**it tu ahhaha.

miaa spungen said...

bngang je bila klah mmbe lain dok antar msg bhan je gram je.. kalau team die kalah tgur kite pon malu hahaha

ciknabil-a said...

org x minat bola tatw nak komen apa... apapn thanx buat pasukan yg menang.

KELI OH KELI said...

yeah..conta solo vincere!!

Ain Zulaikha said...

heheh tak tengok bola lah solihin.. huhu bukan tk de masa tapi tak minat T__T kalau bola malaysia tengok ah..

Mr Syafiq said...

walau apa pun yg terjadi, aku tetap sokong Man U. kah kah

The Crow said...

Punca kekalahan tetap pada formation. Team Man U dah kuat. Sedangkan Rooney blh sumbat gol dalam formation mcm tu.

Hari tu tgk pool undian. Fans Man U sume vote formation 4-4-1-1. Demn..
Formation 4-2-3-1 paling layak untuk kalahkan barcelona atau stand up pada default formation Man U 4-4-2.

Tension2.. dah 2 kali Man U kene beat dgn barcelona dalam formation yg sama. Next year harap Man U jual barbatov dan beli CF yg lebih baik.

sob2.. -____-'

Siti Hajar Masri said...

aku sokong siapa yg menang..hehe~

♥CIK IERA♥ said...

saya amik banner tadi...
http://ieralifejourney.blogspot.com/
thnx..