Pages

Friday, April 29, 2011

Tempahan Baju Kalis Peluru

Salam.. Ada sesiapa yang nak tempah baju kalis peluru tak? Banyak kegunaannya.. Bukan apa.. Untuk keselamatan kita jugak. Contohnya untuk yang kerja bank, kedai emas, pak guard, mak guard, dan lain-lain. Dan yang terbaru, kalau nak angkat sumpah kena pakai baju kalis peluru. Hahaha... Aduyai..

Jom tengok baju kalis peluru yang sesuai untuk anda.. Kalau yang bawah ni, rekaannya dalam bentuk vest. Biasanya dipakai oleh golongan VVIP, ahli politik dan bisnesman dalam kot diorang..


Ataupun nak pilih yang mana-mana saja yang anda rasa sesuai..




Kalau nak beli kat pasar malam, aku tak sure plak ada ke tak. Tapi kalau nak tempah, boleh ke website engardemalaysia.com. Dijamin original dan mengikut spesifikasi yang telah ditetapkan oleh pengeluar. Not made in Thailand. Perlu ditempah dan diambil ukuran saiz pengguna. Jangkaan siap antara 15 hari. Biasanya untuk kelas VVIP. Sila KLIK SINI!

SZ : Tapi, kalau kena headshot macam mana pulak? Hehehe.. Jika ajal dah sampai, kehendak Allah tiada siapa yang mampu menghalang. Kalau duduk dalam kereta kebal sekalipun, tetap mati bila tiba masanya. Semoga kita semua mati dalam keadaan yang mulia di sisi Allah. InsyaAllah.. Amin..

21 360 juta komen:

diana said...

model nye tak kacak langsung..
buat pi menoreh pun elok ni..
tahan sejuk..

cik heroin said...

kalau tau boleh tempah, kecik2 dlu nk tempah dh, asyik kena cubit dgn ckgu dkt prut. wakaka * eh bju tu bleh than cubitan ke?

QaRr JaliL said...

kalau dorang nak wat headshot..kne pakai helmet la..lagi2 nak angkat sumpah..style dow,..haha

mcm ni lah said...

yg no 1 tu semat giler

h A n Y S said...

oh?! ada jual scr terbuka ea? ingat ada jual kat tmpat tertentu n utk org tertentu je..haih..ksian nya sy.. heh heh ~;D

najihah sahami said...

kalau headshot tu kena tempah topi kalis peluru la kot. gerenti xde org nak beli sebab kepala mesti nmpak besar kan. haha

Wan Gerrard said...

cool boleh beli bwat main counterstrike nt :P

The Crow Empire said...

Pergh.. Smart la yg first tu. Kalau kena headshot abeh la. tapi rasenye, kalau samseng2 yang tembak. Boleh headshot ke? kepala lutut pun belum kompom kena. Dorang mane ade ilmu menembak. wakaka.. lain le kalau polis gune sniper. heheh..

(^___^)

Dawa said...

kalau slalu buat baik, xde musuh, xde org nk tembak kita pnye. hehe

shahjiehan said...

klo dah ajal nk buat camne kan.. haha.. aku masuk.. bru no 84.. ceh..hg la tak mo promote aku dan undi aku.. hahaha...

hg masuk aku promote hg, aku masuk aku promote hg ngan aku.. camne???

hahhaha

masuk je la...

Solihin Zubir said...

@diana : muka model jugak yg akak tgok? ehehehe..

Solihin Zubir said...

@cik heroin : patah jari cikgu kalo cubit.. haha..

Solihin Zubir said...

@QaRr JaliL : angkat sumpah pkai helmet.. haha.. dhla pegang quran pon terbalik..

Solihin Zubir said...

@h A n Y S mna da jual scara terbuka.. kan kena tempah tu.. hehe.. harga bukan calang2 woo.. golongan vvip ja boleh dpt tu..

Solihin Zubir said...

@The Crow Empire : haha.. mcm dlm drama.. org jahat tembak berpuluh kali x kena.. polis tembak skali je, mati trus... haha..

Solihin Zubir said...

@Dawa: dgn tuhan x takut.. mati takut plak..

Solihin Zubir said...

@shahjiehan : haha.. aku mcm malas nk masuk la..

wath said...

haha. tak penak nk pecaye kat baju ni. sbb nampak tak kukuh je. sekali kene tembak btul2 mati la *_*

nelly said...

kena tembak confirm2 tak mati2 kan ..hahaha

IMANSHAH said...

minta duit lu dulu bleh pinjam nak tempah??

... said...

as salam..
haha. kalau dapat yang nak aniya sikit macam mana tu? takde nak tembak kepala. bagi menderita..tembak mana tu?


tembak kat tuttttt

>_<

kalau sudi, singgah kembali ya =)

cangkul tentera untuk campiing dan jungle tracking