Pages

Tuesday, April 19, 2011

Nombor Plat Besar Gedabak Sindir Saman Ekor?

Pernah tengok tak no plat motosikal paling besar di dunia? Mai aku nak tunjuk kat hangpa semua kat bawah ni. Hahaha.. Amacam? Besaq gila tak? Macam nak sindir saman ekor ja.. Heheh..



Dan kat bawah ni ada gambar seorang pak cik tua yang menjadi mangsa saman ekor. Disaman kerana memandu melebihi had laju. Padahal motorsikal honda C70 ja pon. Pakai enjin turbo kot.. Heheh.. Kesian pok cik.. Ni mesti kes salah guna no plat la ni..


SZ : Jangan beli nombor ekor pulak lepas tengok plat kat atas. Heheh..

32 360 juta komen:

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

Hahahah, besar betul nombor plat.

anah samsudin said...

pergh ! besaq gila..berat bawak no plat ja , bukan berat ngan orang..hahaha..

midOri's said...

haha...great! nnti nk try wat kat plat kete lah..btw..pakcik tu comel..^^..sian pakcik..huhu

pena rozie said...

Buat kat kete pena best gak no besou ni. hi...hi...hi.

khairunnisa ♥ said...

besarnya plat no dia =.="

one in a million *(^_^)*

Nur Misnan said...

hai solihin...
geram + marah dgn saman ekor nih
sepatutnya saman2 ini tak layak
nak saman rakyat.. even di overseas
tak der saman ekor nih...

kasihan pada rakyat yg tidak
mampu utk membayar....

nur aisya humaira said...

wakakap...besar giler,klu polis tk nampk tk thu laa tu kan...

p/s :kecian muka pakcik tu,sedih je nengok..;)

CikBulat said...

muahahahahaha!!!! hahaha ! terbaekkk!!!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

kih3.....

style juga no plat cm ni..

nak buat juga la untuk motor nanti

nelly said...

besar tu !!

SyedGraphiX said...

sy x faham. sila jelaskan. okbai XD

Hishyamuddin said...

gila lah no plat..hahah..nak buat jgk la..
tapi mmg ksian pak cik tu, xkan la moto tu blh naik sampai 120km/j?hahha

shahjiehan said...

STYLO!! AHAHAH... no plat moto aku ade org nk beli smpai 8 ribu sekali moto2 aku die nk angkut.. hahahhaa

diana said...

tu dia...
habis besaq dah tu..
hahaha

zool said...

nanti pinjam gambar ni . letak kat ohpemandu.com/ gempak gak ni. kat area mana ambil ni?

Cik Su Life Cycle said...

haha.. pak cia dah tuo pun keno saman eh.. apo lo nasib pak cik oi.. hehe..tu lo.. jangan bawok laju-laju eh..

jom undi cik su untuk Kotex Fresh Face Search 2011. Cara nya g ke http://apps.facebook.com/kotexfresh/ tekan vote now. Pastu search by name: Suriani Salleh. Dah nampak gambar tekan vote dan vote now.

agensi pelancongan umrah ziarah said...

hahahaha kalau tak faham juga sah bodoh..

alyana hamdan said...

hahaha..arini mmg kejenye ketawa jek baca blog abg ny...
sabo jek lah..
=)
hehe...
org ny nge-dog polis kot..sbb kne saman..tu y pakai no flet besar kedabak tu..haha//

luqman zakaria said...

kecian kot pak cik tuh!!

luqman zakaria said...

kecian kot pak cik tuh!!

mie said...

tu dia..
memang gempak..
hehheheheee

Woofer Storm said...

besar gila nub..heheeee

*pasni nak try gak buat mcm tu..hheeeee

ibu hidayahamin said...

hehehehe... ada2 je...

f_aRa_aINa989 said...

tu kalau polis nak saman ke, atau motor tu ragut org ke, senang dr jauhhhhhh nampak dohhh....heee~

Gadis Ini said...

n3 kite same..tak lagi kalo uncle
nie bwk bini lg kelakar..link http://olicksya.blogspot.com/2010/12/cukup-besar.html

Nur Hawa Mohd Zin said...

bab saman ekor ni..mmg pernah kena..sakit hati betul

~nsar~ said...

hui.. kalau tak kena saman lagi sebab salah trafik saja sangat la...

sarah-najwan said...

hahaha..lawak betul no plet tu..jelas dan terang benderang...

toyolkiut said...

saman ekor..
salah satu undang2 paling mngarut..
dh la ramai pkai plet palsu..

Qaseh dalia adelia said...

haha ... polis2 silalah saman dah besar gedabak tu ..sian pokcik

AIMAN said...

gila besaq! polis nampak ni terasa la.. haha

Wan Gerrard said...

pikir nak saman die kee x, besar snagat tu :P