Pages

Monday, April 18, 2011

Misteri : Lady Gaga Tumbuh Tanduk dan Menjelma Jadi Setan?

“Dan sesungguhnya telah Kami muliakan anak-anak Adam, Kami angkut mereka di daratan dan di lautan, Kami beri mereka rezeki dari yang baik-baik dan Kami lebihkan mereka dengan kelebihan yang sempurna atas kebanyakan makhluk yang telah Kami ciptakan”. -Surah Al Isra’ : ayat 70

Ini menunjukkan bahawa manusia adalah makhluk ciptaan Allah yang paling mulia jika hendak dibandingkan dengan makhluk lainnya seperti Malaikat, Iblis, Haiwan dan sebagainya. Sedangkan Iblis adalah makhluk Allah yang paling hina, kerana matlamat hidupnya tertumpu pada kerosakan dan penyesatan manusia dari jalan yang lurus. Kemuliaan Malaikat adalah kerana mereka tidak putus-putus bertasbih dan memuji kebesaran Tuhan-Nya. Haiwan pula adalah makhluk yang tidak punya akal dan perasaan seperti manusia. [sumber rujukan]

Namun begitu, masih ada manusia yang ingin merubah kemuliaan dan darjat yang Allah kurniakan. Ada manusia yang sanggup merubah kejadian Allah yang sudah begitu indah dengan ingin bertukar wajah menjadi rupa binatang, syaitan dan jin. Lihat gambar di bawah. Sangat huduh! Dia ingat hensem ke operate buat muka macam tu? Mujurla kapir.. Kalau Islam? Nauzubillah.. Nak tgok lagi gambar, [KLIK SINI]


Cuba pulak tengok gambar Lady Gagap yang aku cilok dari blog Cik Bulat ni.Nampak tak tanduk-tanduk dalam bulatan tu?


Dalam satu temubual akhbar kat sana, Lady Gagap ini mengatakan tulang itu akan muncul apabila dia merangsangkannya (lebih kurang mengawal). Dia juga mengeluarkan statement seperti di bawah :

Tulang tu bukan palsu, ia memang ada dalam badan saya,saya menunggu masa untuk mendedahkan kepada masyarakat siapa sebenarnya saya.

Errrr... Siapakah sebenarnya Lady Gaga? Adakah dia memang syaitan bertopeng manusia?

credit : Cik Bulat dan [klik sini]

SZ : Memang btoi la.. Di kalangan binatang dan setan, takdak manusia.. Tapi, di kalangan manusia, ada binatang dan setan!

26 360 juta komen:

shahjiehan said...

jom baca dan komen iphone 5


gempar!!!!!

tkutttt..nk pow bolehhh???

syzwnsrwk said...

memang tak suka pun lady gagap ni. haha XD

Shira Afya Hashim said...

bako jea lady gaga nie..
tak suke gaga..

khairunnisa ♥ said...

suka sakitkan diri =.=" ish.

iwan_dextrous said...

uish..ye je.

f_aRa_aINa989 said...

dulu layan jugaklah lagu lady gaga..tp bila dh tau pasal lady gaga..dgr kat radio terus tukar channel lain..xde lg dah..bad romance2ke apa ke semua..tarak!

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

ok menakutkan..

nub said...

gagap oo gagap..buruk pangai haa

KELI OH KELI said...

uihhhh...gaga ni pelik2 la...raplah jingga!

Hasnah Abdullah said...

Gilalah dia ni. Tapi betul ke berita ni? takkanlah boleh tumbuh sendiri...

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak suka dia pun...start pasal tahu dia ahli iluminati..ptt negara haramkan lagu2 dia..kata negara islam..

cik ciput said...

Lady Gaga ni memang tau..dah la lagu2 dia bnyk yg kontrovesi..huhu..dlm videoclip, kalau tak pakai ala2 spenda dgn bra saja mmg tak sah la..hish..maunya budak2 zaman la ni x rosak..huhu..

D i n said...

nampak beno nipunye ldy gagap ni
buh penyepak sedash kat lady gaga >:D

Encik Suami said...

menakutkan betul tgk identiti dia nie lah.

jemput terjah new entry

1) (>.<) Khas Utk My Levly Princess (>.<)

wath said...

sy ade confession. tahun lepas sy beli cd original lady gaga. lepas2 tu baru baca macam2 cite pasal dia. lepas tu rasa cam nak mintak balik duit rm50 leh beli cd Spider - kita satu.

Bukan takat rasa membazir. Rasa bersalah gile g beli cd original dia. Cis~

iniialahaku said...

waaa..nk jugakla..hha..siap bleh main tggu masa nk tnjuk je ek??hahaha...

yaya said...

err. sgt takut tgk muka mereka. mmg x hensem pon!

toyolkiut said...

oh,
statement d berikn buat TK fikir.
bukan manusia kah ia?
makhluk asing kah?
atau dr keturunan dajjal?

errkk..

azwa amani said...

uisshhh,,seramnyer amani tengok....

Ain Zulaikha said...

teruk nya dia ni, haishhh

GreenAppleKu.com said...

kalau byk buat perubahan pada diri dengan memasukkan benda asing dlm tubuh badan, risau akan ada kesan sampingan pada kesihatan. Dah tak sayang nyawa agaknya dia org nih..

NURUL NADIAH MAMAT said...

someone de mention yang lady gagap one of the freemasone....
algu2 yang dia bawak kena hati2 tengok....

diana said...

lady gaga ni memang gila pun..
tak serupa orang dia ni..
menakutkan..!

EastbulletdotCom said...

lady gaga ini sepatutnya tidak boleh langsung lagunya disiar di Malaysia. sungguh berlawanan dengan ajaran agama rasmi Malaysia, Islam..

Lirik Lagu Lady Gaga Banned Di Malaysia? Asal Tak Ban Artis Ni Terus!

hanizatul.amira.amran said...

xpaham betul lah ngn si lady gagak ni~
aishh~

si macho said...

sah setan ! :hoho :larikkkk