Pages

Saturday, April 23, 2011

Aku Nak Tayang Baju Kami Blogger Utagha

Salam A'laik.. Ok, entry ini di'update' sebaik sahaja MU mencatatkan kemenangan dramatik ke atas Everton menerusi jaringan tunggal Chicharito sekaligus membuatkan makhluk-makhluk anti MU makin panas hati. Heheh.. Glory-Glory Man United!

Tujuan sebenar entry ni di'update' sekadar nak menayang baju group KAMI BLOGGER UTAGHA (KBU) yang aku baru dapat. Aku pi ambik sendiri kat umah pengasas KBU, kat Aloq Staq. Siapa lagi kalau bukan Gadis Kampung Separa Bandar. First time pi umah dia. Orang lain dapat melalui pos laju. Ada yang GKSB pi hantaq sendiri kat depa. Spesel woo depa.. Heheh..

Cer tengok skit kat bawah ni. Ecewahhh.. :D

bahagian depan baju
bahagian belakang baju..
tu yg bulat tu sebenarnya badge button.. saja aku tempek sekali..

Amacam? Group lain adooo??? Heheh.. Bukan takat baju ngan badge button ja ada. Sticker kereta pun ada. Ada sesiapa yang rasa dirinya orang Utara, jom la join group Kami Blogger Utagha. Yang belajar n kerja kat area utara pun boleh join. Meriah beb group ni.

Nak join? Pi la skodeng n tanya GKSB.. KLIK SINI!

SZ : Ada sapa yang nak hantaq rombongan meminang GKSB tu, boleh la mintak alamat kat aku.. Heheh.. :D

26 360 juta komen:

Miss Ran said...

agak blagak
takde ke geng blogger slngor ni

haha

mencik2

Miza Yusof said...

cantik :)
kalau nak beli kena order kat sapa ?

GreenAppleKu.com said...

Saya pun nak satu...

nora amila ghazali said...

nora dah pakai dah.. hehhehe..

Dawa said...

tayang bro, jgn xtyg. kasi jeles sket kt blogger lain. hehe

cek chun said...

nak join
nak joinnnnn!!!!!

Fariq said...

ref bias tak bagi everton penalti.. dem...

design katun tu macam lukisan sharkox je kan.. ke mmg dia yg design.. :p

nelly said...

wah !! cantiknya !!

aliarosli said...

semaddddddddd

siap dengan nama ea dekat baju tue?

utagha gak nie

pi dok kat selatan

maaaaaaaaaaa,jeles

semad! nak gak

diana said...

berapa harga dia ??
nak jugak ..
kenapa akak tak tau pasal baju nie?
huh!!!

shahjiehan said...

ade jugak..tp da...hmmmm


jom baca dan komen Family Day Pantai Pasir Tengkorak 2011. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Izamir Ridzwan said...

siap ada alamat blog lgi tuh.. best!

Solihin Zubir said...

@Miza Yusof : try tnya GKSB... =)

Solihin Zubir said...

@GreenAppleKu.com : utagha ka? hehehe..

Solihin Zubir said...

@Fariq : haha.. entahla.. yela kot sharkox..

Solihin Zubir said...

@diana : akak terlepas pandang kot.. heheh.. harga dia 27.. try tnya gksb.. kalo ada ramai lagi, matbe bleh tempah lg skali..

Solihin Zubir said...

thanx a lot semua..

kalau nak jugak, tnya gksb! hehehe...

nur aisya humaira said...

tu diaaa, mak aihhh siap ada baju bagai lagi..:)

nak satu...:)

cantekk said...

blogger selatan ada? ;-D
xpun putrajaya ke?

nak jgk baju blogger wolopon takde la ektip sgt blogging ;-)

Solihin Zubir said...

@cantekk : kumpul la geng selatan.. hehehe..

f_aRa_aINa989 said...

waaa...lawa2...

Woofer Storm said...

best la,nak gak bro.leh??ahhaaaa

CIK TOM said...

lawo baju..baju utk blogger ganu ade x?hik3 ;p

puanbee said...

orang utara merantau ke tempat lain buleh tak ? jeng jeng

Solihin Zubir said...

@puanbee : boleh je kot.. janji ada sangkut paut dgn utara.. heheh..

Hantu Writer said...

aku pon oranq utaqa jugak/blogger utaqa,nice t-shirt,