Pages

Saturday, March 12, 2011

Wajah Baru.. Semangat Baru..

Assalamu'alaikum.. Salam sejahtera diucapkan.. Selamat berhujung minggu. Semoga sihat walafiat hendak-Nya. Tujuan aku update ni sekadar nak bagitau yang blog aku berwajah baru. Mana tahu ada yang terkejut dan ingat ini bukan rumah aku. Jangan risau. Ini masih lagi blog SolihinZubir.com.

Aku melakukan sedikit perubahan daripada segi background template yang berbelang-belang tu. Header pun aku tukar jugak dengan menggunakan konsep header Green Syndicate dulu. Hehe.. Rasa segan sebenarnya tempek gambar aku kat header tu. Aku kan pemalu. Heheh.. Profile picture pun dah tukar. Menyerlahkan lagi semangat kehijauan aku. Yupp! Konsep hijau masih dikekalkan sebagai warna feveret aku. Maaflah kepada sesiapa yang anti hijau tu.

habis madu.. sepah dibuang..
bini baru..
Tujuan aku tukar template ni pun sebab aku rasa bosan dengan template lama dan ingin mengembalikan mood blogging yang jatuh merudum. Mula-mula ingat nak tempah. Tapi, aku buat sendiri dulu untuk sementara waktu. Cincai-cincai je dulu. Lagipun tengah pokai ni. Hehe..

Amacam? Ada bantahan tak dengan wajah baru ni? Sakit mata tak? Loading ok? Kalau ada sebarang komen serta cadangan, amatlah dialu-alukan. Kalau ada yang nak sponsor header ngan template untuk aku tu pun, nyiru aku tadahkan. Heheh..

Sekian, wassalam..

SZ : Banyak komen dan jejak nak kena balas ni.. I'll try my best! Maaf kalau terlepas pandang.. Tolong Ingatkan Aku..

38 360 juta komen:

intan.maisarah said...

fuyooo.. cantik nyaa

alyana hamdan said...

waalaikumsalam..smart lah..hehe..tapi pemalu kew..??hehe..
saya tak suka hijau tapi saya suke pokok2..camne ue..??
=)

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

wah2 rupa baru...okey jugak yang ni :)

qasehraihan said...

waaaaa..santeekkkk!!
buatkanla utk saya satu..huhu

syAfA said...

okay gak yg nie.tapi,suka yang lama..hehehe

f_aRa_aINa989 said...

lawa bini baru!!

hehe...

AiDa AzRyN said...

tahniah! blog anda dah berwajah baru.. XD

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro,

hijau putih nampak.hehe.politik ka?hehe

azwa_amani said...

cantik...amani jer yg tak tukar2 lagi...malas betul nak tukar...loading cepat jerr :)

eszol raar said...

bolehla...

amalia izzati said...

hijau yg fresh! ehee

cik ciput said...

looks good for me..hehe..lawa aih bini baru dia.. =)

arep_lockermonth said...

but still in green kan!hehe

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

hm..ok la, dr ganti muka haiwan dengan muka sendiri...hehe.

tp bro, saya punya header lagi cantik. ngeh3 :P


chakpong!

Miss Ran said...

erk hijau lagi
hijau mte memandang hehe

ske je blog anda..kalo tuka pink lg ske solihin wakaka

Cma Shiema said...

channnntekkk!

Fizalinolie said...

I like this color... Jgn risau awk nyer blog ok.. Hehehe. Slmt berkenalan. 1345 mai... Saya follow awak...Hehehe :)

Fizalinolie said...

I like this color... Jgn risau awk nyer blog ok.. Hehehe. Slmt berkenalan. 1345 mai... Saya follow awak...Hehehe :)

niesz said...

niesz pun suke hijau, kalau campur putih lagi suka...hahahaha...gurau2 jer, nice bro!smart2..

echah mashuri said...

hijau ngan putih mmg wrna kegemaran ah.makin cun!huhuh..pink pun cantik.semua tuh wrna kegemaran rasullullah kan.jadi sejuk je mata nengoknya:)

efa said...

eh2..slh dtg rumah ka ni bahaha ok pa still wrna hijau gak kan huhu :) like

diana said...

akak suka yang ni..
header pun cantik..
siap ada orang giler melompat..
eh!!orang giler ke tu???
hehhehe
tapi kalau lama2 pun jemu jugak kan..

ibu hidayahamin said...

alamak.... cantik la... tapi... kenapa muka sebelah je.... hehehe...

Qaseh dalia adelia said...

lawanya solihin guna ape ek tuk edit2 header ni

wanie m'nJ said...

putih ke,hitam ke,hijau ke blog ni,asal intipati baguih,aku baca je!!! :)

Solihin Zubir said...

@diana org gila? haha.. yela kot.. terkinja2 ja kan.. ;-p

Solihin Zubir said...

@ibu hidayahamin : muka sbelah.. low profile.. haha..

Solihin Zubir said...

@Qaseh dalia adelia : adobe photoshop n photoscape ja.. =)

Solihin Zubir said...

thanx a lot semua..

shahjiehan said...

boleh upah ka?? yang back link kat bawah2 tu cam na? ajaq sat... nk taw gakkkk!!!!

Amna.Qadeeja said...

adeh pak cik, sy anti ijaula caner nih ahahahah.. template cun kot ngeee ;D

nub said...

tudiaaa ada masa melawak,ada masa serius naa. harharhar

QaRr JaliL said...

hijjauzzzz! :)

alkisah69 said...

LAGI CANTIK KOT! STEADY PULUN KEDAH PULUN

Kenali Biodata Finalis Raja Lawak 5 "

Leman Raja Lawak 5 Seorang Penguam "

Cerita Hantu Rumah Sewa Seksyen 2, Shah Alam "

Kenapa Berlakunya Tsunami "

NURUL NAZIRA said...

header dulu pun hensem ape ! :P
segan lak nak letak eah

yana said...

hehe..dunia hijau..=)
tlg designkan template ley x?huhu..nk tukr bckground gk tp mls nk wat..=p

sissyira said...

salam

terkejut tadi...cerah mata sat....comel la background dia...i sokong..hidup hijau ..heheh..

header pon comel gok...

Amirrah Zawani said...

ok la.. nampak lagi ceria.. profile pic pun menyerlah kehijauan.. :)