Pages

Friday, March 25, 2011

Lawak Hitler : Bagaimana Konspirasi Video Skandal Seks Terdedah

Alahai.. Siapalah punya kerja yang rajin sangat edit-edit subtitle ni.. Memang kreatif dan lawak. Seolah-olah mengajak kita berfikir dan menggambarkan apa sebenarnya berlaku ketika konspirasi video skandal seks Anwar Ibrahim yang didalangi oleh Datuk Trio. Siyes lawak! Gelak guling-guling aku tengok. Yang paling aku tak tahan, bila dia sebut perut boroi, sambil pegang perut. Memang timing cantik la! Haha.. Kreatif!

Sebelum ni dah ada video Hitler dengan subtitle lawak. Mengenai proton inspira dan filem 2 alam. Kali ni mengenai konspirasi skandal seks la pulak! Video yang sama! Video ni difahamkan paling banyak digunakan untuk membuat lawak macam ni di seluruh dunia.

Tengokla! Best! Rugi kalau line interenet lembap. Heheh..


SZ : Ini bukan entry politik.. Heheh..

18 360 juta komen:

toyolkiut said...

sempat lg depa melawak dalam kes hangat ni..

Solihin Zubir said...

@toyolkiut : tak hairanlah sebab politik malaysia mmg lawak..

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, relaks bro...haha. jgn guling2 sgt :)

isaac ismael said...

bukan entry politik ye..
memang sah2 politik.
hahahaha

Izamir Ridzwan said...

mereka ini kreatif

sarah-najwan said...

kretip tukang yg edit/buat ni..hhehe

qasehraihan said...

kahkahkah...kreatif kreatif...tburai usus perut..ihikss

azwa_amani said...

meng sangat lucu,... :)

diana said...

wakakak..
time dia mencarut tu bunyi cam best je..
hahahaha

eszol raar said...

sangat naisssss

The Crow Empire said...

ahaha.. adeh.. guling2 gelak tgk video nih. memang sebijik dialog dgn aksi. Tang pegang perut tu lg sebijik. ahaha.. Kite tgk sape yang kena! koh3..

(^___^)

ibu hidayahamin said...

hehehehe...

cek chun said...

tak bleh nak tengok ler
tenet sengal

ewien said...

mau ckap lawak tu lawak juga la...tpi byngkan apa yg dbicarakan tu fitnah semata2..buknkah kita akan brdosa krana mnyebarkan fitnah?sekadar pndapat.

nuriz said...

saya paling suka video yg fitrihadi.com buat psl remaja comolot tu, video yg jugak..memamng lawak dan kreatif subtitle yg dia buat hehe!!

fRaMe+LenSeS said...

yup. besh,. ada nadh tgk versi bola indon kalah ng mesia hari tu..

alkisah69 said...

hahaha...x silap aku dah banyak video macam nie tapi topik lain2...
hahaha kreatif betoi depa nie

Video Pelajar Kena Buli Menang Dalam Pergaduhan "

Muhammad Syahmi said...

lawak seh...