Pages

Tuesday, February 1, 2011

Kami Blogger Utagha

Perhatian kepada semua blogger yang berasal dari Utara iaitu 4 negeri utama di Utara iaitu Perlis, Kedah, Pulau Pinang dan Perak, ataupun study dan kerja di sini. Permaisuri GKSB sedang berusaha untuk mengumpulkan blogger-blogger yang berada di utara ini. Tujuannya adalah supaya satu hari nanti, mungkin kita boleh anjurkan Gathering Blogger Utara untuk kali kedua insyaallah. Sebelum ni mungkin ramai yang terlepas untuk Join Gathering Blogger Utara yang Permaisuri GKSB anjurkan di Alor Star.

Oleh itu, Permaisuri GKSB dalam usaha untuk mengumpulkan blogger dari utara. Permaisuri GKSB nak hangpa buat 1 entry bertajuk "KAMI BLOGGER UTAGHA" dan letakkan banner di bawah ni serta linkkan ke blog Permaisuri GKSB.


Nyatakan hangpa dari negeri mana?

Aku dari Negeri Kedah. Sememangnya aku anak jati Kedah. Tali pusat aku dipotong kat Kedah. Aku belajar berjalan kat kedah. Pertama kali aku makan nasik, kat Kedah. Aku mengenal ABC dan 123 kat Kedah. Aku peminat setia Hijau Kuning. Dulu, kini dan selamanya Kedah. Nak kahwin pun ngan orang Kedah. Nak menetap kat Kedah. Yeahh! Aku rakyat Kedah tegar! Jangan sesekali cuba merasuah aku untuk menukar kerakyatan. Ini amaran keras! Heheh..

Dah selesai, hangpa tinggal la link entry kat blog GKSB!

SZ : Ayuh Orang Utagha! Kita buktikan kita juga boleh anjurkan gathering yang gempak! Ingat geng KL saja boleh wat gathering siap dengan Heliza Helmi si mata bulat tu? Kita ada Rozita Che Wan la weyh! Ahahhaa.. Bikin panas! Heheh..

48 360 juta komen:

cik ciput said...

HA!Nak join!hehe..jom la org utagha!

miss ANGIN said...

tapi saya cume belajar d kedah :(

tak boley eh ?

IMANSHAH said...

agak2 bile tu..teman nak jugak join

Miza Yusof said...

nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)

ciknabil-a said...

nabila blogger utara jgak! hihi..
teman org perak! haha!

miss ANGIN said...

anda telah d tag d blog saya :)

senydream said...

ooo nk kawen org utara jek erk..bru jek nk isi borang,haha2!...

nazirulhazwan~ said...

same la kite orang utara.haha.tetibe jer. nati kite plan buat gath blogger seluruh malaysia, kite try buatkat pulau pangkor ker.haha

Abu Luqman said...

singgah saya dok kat Bworth..tgh tgh ..cuba lah nanti ye

N@di@ said...

nadia pun kedah jugak heheheh

sissyira said...

salam petang selasa =)


amboi, cheq pun nak ikot la, boleh ka?


tak tahan tu, rozita che wan dia nak panggil, perang bloggerkah ini? hahaah

Nyssa Nuar said...

sampai sudah la nysa x leh join..
hua3..

diana said...

alang2 panggil rozita che wan,
apa kata panggil sekali dato k..
untung2 dia mai bawak ct..
hahahah

Piasara said...

Hidup blogger utagha!...kita buleh,mesia buleh!..(tiba2 jaa..)

ika~~ said...

Ingat geng KL saja boleh wat gathering siap dengan Heliza Helmi si mata bulat tu? Kita ada Rozita Che Wan la weyh!

hahaha!nice try!
oh ya,aku org utara.asal perak,keje di aloq setaq,kedah :))

f_aRa_aINa989 said...

org yg boleh cakap utara blh join x??


:P

azrinrahim said...

huhu..kamis nie nak g kedah..jalan2 selama 4hari nie alor setar n sik..huh

bukan photographer said...

ceq dulu blajaq utagha setaun.boleh join dak? nak jumpa Rozita..peewiitt~

shahjiehan said...

nak masuk jugak!!!

Cma Shiema said...

kalo mak ayah asai utaha bole ka..??
he3...cma kolumpo la SZ..nk p join skali bole ka...?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ahahaha...

permaisuri tu yang tak leh blah tu..

ahaha...

thanks join

cek chun said...

masa p ghat tu, nak pakai bulu mata pelesu macam rozita cek wan bley ka

Fariq said...

adeh,, bukan blogger utagha.. heheh,, terus skip ke bahagian komen..

Blog Berunsur Lucah Kegemaran Ramai?

The Crow Empire said...

Best nye.. Blh hang out dgn geng2 blogger. Tapi sayang sy bukan org utara. adeh..

(^__^)

Wan Gerrard said...

hehehe leh sibuk join x? :P

azwa_amani said...

cek bukan org uthara...hehehhe..den org nogori

Miss Yaty said...

korang pakat join reramai ye..

miss yaty nak suggest korang buat event datang ganu jumpa blogger ganu..chanteq tak idea miss yaty? hik3~

Amirrah Zawani said...

hahahaa! betul2 kedah ada rozita cek wan.. hidup geng utara.. btw, u kedah kat na?? :)

Solihin Zubir said...

@miss ANGIN : juz kerja n belajar kat kedah pon boleh join...

Solihin Zubir said...

@senydream : pindah la dok kedah.. masih ada peluang.. ahahah.. ;-p

Solihin Zubir said...

@nazirulhazwan~ : ahaha.. care gak tu.. apakata CEO suratan kebetolan corp sponsor? chantek ah! heheh..

Solihin Zubir said...

@sissyira : haha.. mai la ikot ramai2.. heheh..

Solihin Zubir said...

@diana : haha.. abg misai.. cdgn yg bagos.. heheh..

Solihin Zubir said...

@f_aRa_aINa989 : ckp rusia pon buleyh aih.. heheh..

Solihin Zubir said...

@Cma Shiema : boleh saja nk join.. jom!

Solihin Zubir said...

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr : sama2 permaisuri.. heheh..

Solihin Zubir said...

@cek chun : buleyh aih kalau nak celen rozita.. heheh..

Solihin Zubir said...

@Miss Yaty : woahh.. cdgn yg bernas drp adik cik tom.. heheh..

Solihin Zubir said...

@Amirrah Zawani : kat pokok sena.. taw ka? heheh..

puanbee said...

org utara gak duk KL boleh ?

CIK TOM said...

menarik..tp cik tom org timur...hihi..

AIMAN said...

jom2 meriahkan gathering.. tak sabaq cek

meaw said...

alaaaa,kalau ada gathering kat belah kedah sangat lah susah bagi meaw yang tade transport no . huhu....

btw,hai geng utaqha :)

LiFe KaMi said...

kami sorang kedah sorang KL apa cerita..hehe

efa said...

kehkeh aku pon org utara juga yey rozita che wan?fuh best gak eceh :)

anith chan said...

hai blogger utara..
salam kenai noo :)

Manja (let it be my sweet name) said...

Manja <<<< penang mali maa
selamat berkenalan

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html