Pages

Saturday, February 12, 2011

The Battle Of Manchester


Malam ni akan berlangsung pertemuan dua beradik yang paling dinantikan. Man United menentang Makcik Siti a.k.a Man City. Heheh.. Jujur aku katakan aku sangat kecewa dengan kekalahan MU minggu lepas di tangan kelab tercorot Wolves. Kekalahan tersebut sekaligus memecahkan rekod 30 perlawanan tanpa kalah MU sepanjang musim ini. Aku harap malam ni MU akan menampilkan aksi garang membenam Man City bagi menebus kekalahan minggu lepas.

Perlawanan terakhir antara MU dan Man City November lepas berkesudahan seri 0-0 di Eastlands. Itupun disebabkan Man City bermain bacul dengan mengamalkan corak bertahan. Harap-harap pertemuan di Old Trafford malam ni Man City lebih gentle. Corak berbalas serangan baru seronok nak tengok. Pertemuan ini juga akan menyaksikan pertembungan dua pemain yang mengungguli carta penjaring terbanyak EPL iaitu Dimitar Berbatov dengan 19 gol dan Carlos Tevez, 18 gol.

Kepada yang tak minat bola, mintak maaf ye. Dan kepada yang anti-MU tu, sukahati hangpa la.. Heheheh..

Glory2 Man United!


RESULT UPDATE
MAN UNITED 2 - 1 MAN CITY

SZ : Malam ni nak tengok Kedah or MU? Ofcoz la MU.. Jangan marah.. Heheh..

21 360 juta komen:

miaa spungen said...

glory2!! huhu ofcz la m.u

The Crow Empire said...

Keh2.. releks bro. Tak kan tak perasan. Dorang kalah pada wolves tu cuma agenda jek. Nak bg tau pada team lain. MU jgk team biase dan mampu di kalahkan tapi why mereka yg top five masih tak boleh kalahkan MU? keh2...

Glory MAN U! Hope Man Siti tunduk pasrah malam ni. Dan teves menyesal seumur hidup. kah2..

(^______^)

cek chun said...

kalau dapat collection coins player man u lepas tu bagi kat orang free saja, kira fan man u tak?
:p

Sham said...

setan merah bakal mengganazzz... hua hua...

Fariq said...

erk,, best ni wo.. nak kuar sat gi beli jersi makcik siti.... keh3x

efa said...

yeah terbaik sokong MU gak =)

RuSh said...

glory2 mu...

RuSh said...

glory2 mu...

diana said...

game kedah ada kat tv ka??
kedah dah tak terer la..
tak payah tengok pun tak pa..
kan??

malam ni akak ramal
0-0..
percaya tak??
heheh

Haz said...

game best ni...
mesti tengok.

shahjiehan said...

kenapa la ramai sgt minat mu ni..pelik2

Wan Gerrard said...

game ini menarik bila man utd kalah :P tp seri pun ok gak hehehe

Kentut adalah saat paling melegakan

aLya said...

lau cakap sal bola mesti blurr..lau kat umah slalu terpaksa tengok game mu sbb abang pon fanatik MU tapi seb bek most player MU hensem2..hahaha

diana said...

alya>>
hensem???
erkkk....!!!

Solihin Zubir said...

@diana : ceh! dengki la tu.. haha..

Solihin Zubir said...

@aLya : fans MU pon mostly hensem2 kan.. ;-p

mia.lia said...

minat mu..tp konon2 la
dia menang ke kalah ke..
same je prasaan..hahaha

mia.lia said...

minat mu..tp konon2 la
dia menang ke kalah ke..
same je prasaan..hahaha

mia.lia said...

minat mu..tp konon2 la
dia menang ke kalah ke..
same je prasaan..hahaha

mia.lia said...

minat mu..tp konon2 la
dia menang ke kalah ke..
same je prasaan..hahaha

mia.lia said...

minat mu..tp konon2 la
dia menang ke kalah ke..
same je prasaan..hahaha