Pages

Saturday, February 5, 2011

Anwar Hadi Fenomena Terbaru YouTube

pix anwar hadi yg aku printscreen dari video dia..

La ni semua pakat kecoh ngan video Anwar Hadi kat YouTube kan. Macam-macam video dia yang memang layan gila. Gelak guling-guling aku tengok. Pandai dia buat mimik muka. Dengan loghat Kedah dia yang lawak. Dan yang paling aku respek, dia punya speaking memang pergh! Slank Mat Salleh tu weyh!

Video pertama Anwar Hadi yang aku tengok pasal ayat rempit, ayat bajet comel ataupun ayat eewwwwww.. hahaha.. Tertengok kat facebook. Sapa yang tak tengok lagi, hangpa try la layan video kat bawah. Memang lawak. Sapa yang suka dok taip SMS tambah huruf 'W' kat belakang tu, jangan terasa plak.! Heheh.. Memang makan dalam..



Berdasarkan maklumat daripada Farah Aina yang mengaku sudah jatuh cinta dengan Anwar Hadi ni, dia merupakan student TESL di IPGM Pulau Pinang. Izamir Ridzwan yang pernah bersua muka dengan Anwar Hadi tanpa disedari pula cakap dia bakal melanjutkan pelajaran di Sydney pada 10 Feb 2011 nanti. Nak tau lebih pasal Anwar Hadi, try la pi tengok kat blog Farah Aina dan Izamir Ridzwan tu.

Anwar Hadi ni pun ada blog jugak. Url blog dia anakazman.blogspot.com. Entry-entry dia in english la beb! Lisa Surihani pun minat kat Anwar Hadi ni tau. Haha.. Anwar Hadi bakal jadi fenomena terbaru YouTube selepas Cikgu Shida Ratu Miming. hehe..

Sila Klik Link Di Bawah :

SZ : Orang Kedah memang sempoi kan.. Ahaha..

34 360 juta komen:

IMANSHAH said...

wow maveles..sangat tabik spring!!!

azharr said...

kepala otak geliga budak ni...huhu

Izamir Ridzwan said...

suratan kebetolan tuh..

Siti Fatimah Fuzz said...

ouh...baru je tgk video dia kat utube...hehe...best2... fluent gila BI dia...

pena said...

mak aih.. slang dia..

kehilangan huruf atas keyboard? haha.. klakar lor..

tapi rasional apa yg dicakapkan tu..

Nyssa Nuar said...

pnh gak tgk video dy..
nice gak..
juz like maria elena..
mimik muke sekilo!
eh, berkilo-kilo!=D

eiYja_cHum3yl said...

sgt suke tgk dye...n ija ade buat entry ttg ini guy jgk...so,link to u also..

inianwarhadi

MAKCEK bukan NENEK said...

memang terbaik lahh .
x sia2 jd peminat dia . haha
*memang akn fofuler mamat nih nanti .

whitecappuccino said...

ye la.. make sense apa yg dia kata tu..like it!

Fariq said...

seronok je tgk dia cko cmtu, haha, sangat petah,,,

h A n Y S said...

aku suka dia speaking! perghh~ boleh pengsan aku mendengo nye..haha!
XD

nub said...

he`s a Kedahan and he was born in 1990!!!


okayh the 90`s batch will be proud of him.

aargghhh apajadah aku sepaking gak ni?? ahhahaha

azrinrahim said...

haha..memang hebat pon dia speaking..lyk untuk g overseas.. bila nk jadi mcm dia..huhu

qasehraihan said...

mak aih..spekong..hehe
dtg pg2 kat umah ijau dia..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/02/siapa-rasa-dirinya-blogger-glamer-sila.html

alexa yussida said...

best2...speaking die mmg cun!

f_aRa_aINa989 said...

puji anwarhadi atau puji org kedah??

:P


papepun saya sukaaaaaa....loghat kedah dia...

heeeeee

yott said...

hehe...x lama lg ramai laa peminat dia

mie said...

eh!!
gue baru tau..
ehehehee

ibu hidayahamin said...

hahahaha...

Miss Yaty said...

fuh hebatnya..nampak nya beliau pulak yang bakal gegar dunia hiburan lepas nii...

thanks for sharing ;)

CIK TOM said...

cik tom nak tgk jgk tp tnet slow..xleh nk tgk video...sob3...tp ramai dah yg buat entry puji mamat ni..

Wan Gerrard said...

ewww? ada sape2 terasa x? hahaha
terbaik ^_^

sissyira said...

salam

andai aku akan popular...heheh

syira tag ni


Jom Baca dan Komen--Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

Izan Ishak said...

dah jadi fenomena plak anwar hadi ni kan... tp k.izan pun tak sempat nak tgk lagi nih~

toyolkiut said...

sblm ni mmg x pnh tau dan tngok pun..
skrg dh kenal..

echah mashuri said...

sejak tgk video dia rasa nak cakap kedah ja.tgk2.je pun dah jadi ja.ke pun dah jadi ka.hakhak.


















rase nak cari org kedah jaaaa.;p

diana said...

like:orang kedah memang sempoi!! :)

a.samad jaafar said...

baru tahu ttg mamat ni.. setuju sgt dgn isu yg dia bawak kat video tu.. bijak mamat ni kan..

Rossnie said...

i loiikee his talk..suke english n loghat kedah dia..mmg beshh la

wannurfazrini said...

tetiba nak ngorat dia . ahh , jeluss la si lelaki lisa surihani minat dia! hahaha

Ain Zulaikha said...

muka dia ada macam redza minhat lah solihin.. hehe baru nak minat, tapi dah ramai minat anwar hadi ni T_T

Amna.Qadeeja said...

perghhh,english dyer mmg besh ! jtuh cinta i taw euwwww miahahhaa

dlu penah jgk tergune ayat yg ade 'W' kat blkg ahahahah geli nyah ! ;D

niesz said...

hehe..giler mantap la vidoe ni..like it!sempoi je..

Norashiqin Kamaruzaman said...

hahah...best2....(n_n)