Pages

Saturday, January 29, 2011

Senarai Biodata Pemain Kedah 2011 dan Jersi Baru

SENARAI PEMAIN PASUKAN LIGA SUPER KEDAH 2011

Penjaga Gol
Helmi Eliza Elias
Muhammad Al-Hafiz Hamzah
Abdul Hadi Hamid

Pertahanan 
V. Thirumurugan
Sharil Faizal Sharifuddin
Fazliata Taib
Mohamad Khairul Helmi Johari
Mohd Fauzi Nan
Azmi Muslim
Shafizan Hashim

Tengah 
Ahmad Fauzi Shaari
Amar Rohidan
Sabree Abu
Firdaus Fauzi
Wan Asyraf Wan Ali
Baddrol Bakhtiar
Mohd Khyril Muhymeen Zambri

Penyerang 
Azlan Ismail
Mohd Faizal Abu Bakar
Ahmad Shakir Md. Ali
Aminuddin Azmi

BIODATA PEMAIN PASUKAN KEDAH 2011

klik imej untuk lebih jelas
klik imej untuk lebih jelas

JERSI BARU SKUAD KEDAH BAGI MUSIM 2011




SZ : Entry ni saja nak testing SEO sempena kehangatan Liga Super yang akan bermula malam ni.. heheh.. Pulun Kedah Pulun..

18 360 juta komen:

niesz said...

basya kedah!kedah lwn ape nie?hehe..

updated entry : sendiri punya sendiri jaga

TunTeja said...

opsss..tak minat bola :p hahhaa

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

aku x perlu tau pon bnde nie.. x minat bola pon..

Fairosza said...

macam ada player yg tertinggal je dalam list tu...
.
.
.
.Solihin Zubir

hehe

Izamir Ridzwan said...

bju dia ni macm (terlupa lah macam ape) btw nice strike

Solihin Zubir said...

@Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza : maafla coz wat ko terbaca entry ni.. :D

Solihin Zubir said...

@Fairosza : haha.. tepat sekali! heheh..

Solihin Zubir said...

@Izamir Ridzwan : macam baju MU last season.. heheh..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ada 2,3 orang player 1 sekolah dengan GKSB dlu..

SMK Syed mohamed al-bukhary hehe

efa said...

cntik jersi musim 2011 tu nak gak cmtu haaha dlm mimpi leh aku dpt kahkah

Mohamadazhan hjDesa said...

salam bro, malam ni jom layan bola kat stadium keramat kitaa.hehe.jmpa sana bro.haha.

Fairosza said...

lihin:
player yg tertinggal dlm list tu position dia Q boy kan...hehe

nub said...

bila solihin zubir nak men utk kedah ni? hahak

The Crow Empire said...

LOL! Macam dah nak same dgn baju Man U tahun lepas jek? heheh..

(^___^)

Eryati said...

hohoho..solihin..akak liiike dgn kaler baju dorang ni...ngeheheheh

f_aRa_aINa989 said...

bola..bola..bola...

alien pulak bila???


:P

Mr. TN_SkY said...

Huu..Kedah!.. =_=..arap2 top five season nie..mengganas balik..rindu zaman treble =_=

JELAS SAHABAT BUKAN SEBARANG SAHABAT, SAYANG SEMUA

cik ciput said...

do your best kedah! =)