Pages

Monday, January 24, 2011

Jom Exchange Banner Beramai-Ramai!




Salam.. Nampak dak natang kelip-kelip kat atas tu? Itu adalah banner! B.A.N.N.E.R. Haha.. Akhirnya blog aku pun dah ada banner. Barang siapa yang nak exchange banner ngan aku tu, boleh la maklumkan kat commentbox aku. Nanti aku pi curik banner hangpa semua n taruk kat blog aku plak. Kalau yang takdak banner tu, boleh jugak kalau nak curik. Juz copy ja banner code kat atas tu.

Banner tu aku buat hasil rujukan daripada tutorial di blog Cik Tom. Yang mana teringin nak buat banner tu, boleh la pi singgah tengok kat blog Cik Tom. Ada tutorial cara nak buat banner kelip-kelip guna photoscape. Mudah saja. Pejam mata pun boleh buat. Hehe...

Nak tengok tutorial tu, boleh ke blog CIK TOM.

Jomla ramai-ramai kita tukaq-tukaq banner. Sebenaqnya aku syok tengok banner yang terkumpul banyak-banyak. Banner yang pelbagai, menarik dan kreatif. Kiranya dah macam hobi mengumpul setem plak. hehe.. Banner yang dicuri tu aku akan taruk kat tab BANNER EXCHANGE kat bawah header blog aku tu.

Sekian, terima kasih..

43 360 juta komen:

Amirrah Zawani said...

terima kasih kerana mencuri...
haha!! ni nak curik jugak ni.. :D

iniialahaku said...

aku xdak banner lagi nih..haish..xtaw nk wat pa..xda idea

CikBulat said...

hahaha ! eh, banner ! nak curik satu ! tampal kat site banner. haha

diana said...

akak tak de banner..
nanti dah popular macam kamu akak buat la menatang yang namanye banner tu...
heheh

nub said...

aku tadak..huwaaaaaa

haha

niesz said...

hehe..kelip2..main sorok2 ek..hehehe..niesz pon cadang nk wat..lps siap BW niesz nk wat jgk la..ehehe..

Siti Hajar Masri said...

aku x de masalah nak buat banner..buatkan boleh?hehe~

efa said...

waah2 dah ada banner exchange la...caya la..SZ

KELI OH KELI said...

sempoi banner solihin...!apapun ttp hijau...hehe.

MR. MIND said...

aku dah, korang bila lg?

sarah-najwan said...

akak xdok banner solihin..
xreti nak buat..
jadi xle xchange..ehhe

Imran nyambek said...

arrrgh malas nyer nak buat.aarrgh

Nyssa Nuar said...

sedih nye...
da ingt care nk generate..
waaaaaaaaaa

The Crow Empire said...

Sy ade banner jgk. Kecik comel dan tembam je kat blog sy. Tp tak boleh di alih2 kemana-mana. haha..

wannurfazrini said...

grr saya tade banner sebab tak reti buat dan tade org nak buatkan . huaaaaaaa !

apezs shah said...

salam

nak exchange pon xde hehe...;)
Follow here~

syAzAnA said...

heyyyyy. jom tuka2 banner. banner awk, syaz dah letakkan. *wink*

Miss Yaty said...

sebab banner ni de muke comey jadi miss yaty nak curik jugak ye..

:)

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/11/banner-miss-yaty.html

puanbee said...

hehe tak tahu lah banner tu apa..ngehh!

f_aRa_aINa989 said...

banner tu warna apa ea??


macam x dapat bezakan dengan warna blog ni..

;p

shahjiehan said...

tu dia..maju bertapak2 di hadapan nmpknya... SJ nk buat..tp x de tgn2 seni la...huhuhu

aLya said...

enggak ade lagi..huhuhu
bile la nak wat satu..hehe

shahjiehan said...

meh masuk... nak ferrero garden x?

Rasydan Rosdi said...

dah curi banner kamo...jemput cutri banner saya gak,..hehe

Solihin Zubir said...

@Amirrah Zawani : pencuri! tolong! haha..

Solihin Zubir said...

@diana : ceh! padahal akak yg popular! haha..

Solihin Zubir said...

@Siti Hajar Masri : boleh aja.. kalau btol2 nak.. hehehe..

Solihin Zubir said...

@f_aRa_aINa989 : buta warna ke? ahahah.. ;-p

Solihin Zubir said...

thanx pada semua yg sudi exchange banner.. :D

CheQ PP JoY said...

da amik jgk..thnx ye.. =)

cek chun said...

banner??
header pon tadak nih..hahaha

bukan photographer said...

hoh...selame ni aku tercari2 cara nak buat banner...hahaha

Wan Gerrard said...

nk buat banner la satu :P

khairunnisa ♥ said...

macam best dapat buat banner :)

Chenal said...

HUH..aku dengki nie! sat lagi aku cilokk banner hang!

HadifaR_R said...

yeay, jom xchge beaner blog hijau!

Alfi said...

nak exchange banner..! ^^
k, dah letak banner incik solihin zubir kat sini >> :: alwanPelangi :: Jom Exchange Banner/Link !

ahmad faizul said...

Assalamualaikum..Tuan Rumah..hamba dh Rembat banner tuan hamba..hahaha..sila la rembat banner beta plak yerr!!!

http://zultimurgallery.blogspot.com/

Hamdan bin Hamidon said...

saya dah sedut dan luah kat url saya. sedut saya punya pulak. http://ctz-gallery.blgospot.com

kHaiRunNisSa iRnA said...

da curi your banner n suda follow kamu..jom xchange banner...follow la skali ye...

Muhammad Faris said...

meh curik banner aku nak??

http://www.akulahfaris.com/

narlootv said...

nak exchange!!!!

Dah letak kat sini: http://narloo.com

Ambik banner kat sini yer!
http://www.narloo.com/partners.html

phAnt0m w13Ard said...

nak exchange..

dh letak kat blog ak..

http://pwtheory.blogspot.com/p/exchange-link-banner.html