Pages

Saturday, January 1, 2011

Ferguson Tagih Khidmat Safee Sali Sempena Musim Perpindahan Januari Ini?

Berita gempar. Harian Metro menyiarkan berita mengenai kemungkinan dua pengurus kelab terkemuka dunia, Manchester United dan Real Madrid berminat mendapatkan khidmat penyerang kebangsaan, Safee Sali yang berjaya muncul sebagai penjaring terbanyak dalam Kejohanan Piala AFF Suzuki yang dijuarai Malaysia baru-baru ini. Sir Alex Ferguson dan Jose Mourinho dikatakan bertelagah untuk mendapatkan pemain tersebut sempena musim perpindahan Januari ini dibuka bagi menguatkan jentera serangan masing-masing. Khidmat Khairul Fahmi sebagai penjaga gol terbaik Malaysia juga mendapat perhatian United bagi menggantikan Van Der Sar pada musim depan. Sila lihat keratan akhbar di bawah.

klik imej untuk lebih jelas

Ahahaha.. Tergelak aku tengok. Andaikata benarlah itu terjadi. Hehe..

*credit untuk sahabat sekolah rendahku yang kini sedang menuntut di Jakarta.

16 360 juta komen:

khairunnisa ♥ said...

wah, bestnya ada peluang camtu ^__^

takbaca lagi metro aiyoyo..rasa nak baca page 44 tu "markus cemburu khairul fahmi kacak" -__- aiyoyo ;)

. Amiera . said...

selamat tahun baru.. ^__^

hakhak.. pndai betul edit..
klu betul pon bagus lah.. hehe

Hanis Azla said...

klu betul, bagusnyalah kan..

sarah-najwan said...

tahniah kpd safee sali tu...

selamat thun baru solihin..

nazirulhazwan~ said...

yeay!! rooney nak men ngn malaysia!

AIMAN said...

siyes lawak

RuSh D said...

hahahaha...sampai ferguson pn nak....

Kim said...

haha kesian markus rendah diri.

AiDa said...

ni yang benar & rekaan semata-mata..kelakar la baca klau betul..heheheh..tang markUs jeles tu tak boleh blah...hahahaha..:P

diana said...

akak pun gelak guling2 malam tadi tengok gambo ni kat fb suami..
panas hati je penyokong indon kalau tengok benda ni..hahaha..

eszol said...

sapa punya keje ni?

yott said...

dah lah kacak...tahan pulak kena laser2..tu yg markus cemburu tu...hehe

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

tak boleh bla la... tipu ! ! ! ! ! hahak !

bukan photographer said...

thumbsup..
haha

Solihin Zubir said...

@eszol : ntahla.. aku dpt dari fb membe aku.. hehe..

Nafisa81 said...

masa mula2 kompius sbb beli metro ari khamis..kenapa muka belakang tak sama dgn yg beli..rupanya...aww! tipah tertipu bang!!