Pages

Friday, December 17, 2010

Saya Nak Join Segmen Review Dari Cik Tom


Cik Tom ada menganjurkan satu segmen review di blognya bersempena 5 bulan usia blognya, Tomato Gurl's Life! Ini adalah segmen pertama anjuran Cik Tom. Sesiapa pun boleh join. Tetapi, syaratnya blog yang belum pernah di'review' oleh Cik Tom. So, aku layak untuk join. Lagi syarat nak join, kena buat entry tentang entry Cik Tom yang paling anda suka.

Aku paling suka entry Cik Tom yang bertajuk Rahsia Terbesar Hidupku. Bagi aku, entry tu memang sangat kelakar. Dari situ baru aku tahu yang Cik Tom ni sebenarnya seorang makhluk yang pelik. Hehe.. Pelik kenapa? Sebab dia fobia dengan nasi. Untuk Pengetahuan anda, Cik Tom tak pernah makan nasi semenjak lahir hingga berumur 16 tahun. Wow! Pecah rekod tu! Jarang kita dengar orang Melayu tak makan nasi.  Aku kalau sehari tak makan nasi pun dah tak senang duduk. Lauk ikan masin pun takpa. Janji dapat nasik!

Tahap ke'fobia'an Cik Tom terhadap nasik ni memang melampaui batas. Bayangkan, kalau terkena sebiji nasi kat badan pun dia terus mandi. Haha.. Memang lawak betul Cik Tom. Thats why aku suka entry tu. Ketawa guling-guling aku baca. Kalau nak tau macammana Cik Tom dapat mengatasi ke'fobia'annya terhadap nasi, sila KLIK SINI! Dari situ juga anda akan dapat tahu kenapa Cik Tom obses dengan Tomato. Hehe.. Memang meletup entry tu. Tak rugi baca. :D 

Berminat nak join? Klik banner kat atas! Cepat! Tempat terhad kepada 30 penyertaan sahaja. Berdasarkan siapa cepat dia dapat. Aku pun tak pasti aku sempat ke tak ni. Hehe.. Hantam sajalah..

SZ : Cik Tom single weyh! haha.. :D

17 360 juta komen:

Mohamadazhan hjDesa said...

gd luck bro! hehe,

Amirrah Zawani said...

hahah!! sy pun suka gk entry tu.. mmg lawak dan pelik.. tp akhirnya cik tom dah boleh makan nasi.. :D

Cik Tom said...

adeh...sz tue xboleh blah punya ayat..hehehe...

oh ptt la ramai suka n3 ni...hehe...br tau..

noted!penyertaan review diterima..nati cik tom bgth blk bila tarikh ye...

nur intan hazirah said...

HEHEHEHE GD LUCK...JOIN SEKAKI...

New Hope said...

manusia ata alien kah die tak makan nasi

NASIB MBMMBI

Solihin Zubir said...

@Mohamadazhan hjDesa : thanx.. :D

Solihin Zubir said...

@Amirrah Zawani : tahniah utk cik tom.. hehe..

Solihin Zubir said...

@Cik Tom : haha.. thanx Cik Tom ! hehe..

Solihin Zubir said...

@nur intan hazirah tankiew...

Solihin Zubir said...

@New Hope : beliau adalah makhluk Allah.. :D

nazirulhazwan~ said...

meh aku nak review hang punye blog.haha

Solihin Zubir said...

@nazirulhazwan~ : ok jugak tu.. cdgn yg baek.. haha..

Ain Zulaikha said...

hehehehe, ramai dah yg join. tak sempat la nak join.. huhu..

diana said...

akak tak dan nak join..
lain kali la..

Solihin Zubir said...

@Ain Zulaikha : xpe.. nnt ada siri ke2.. hehe..

Solihin Zubir said...

@diana : xpe kak.. cik tom ckp nnt mayb ada siri ke2.. :D

Encik Blogger said...

hehehe.. nice bro