Pages

Tuesday, December 14, 2010

Man United Belasah Arsenal 1-0


Rekod tanpa kalah MU musim ini berjaya dilebarkan kepada 16 perlawanan berturut-turut selepas berjaya membelasah Arsenal dengan jaringan 1-0 pada pagi semalam. Err.. Itu boleh dikira kena belasah gak ke? hehe.. Tak kisah la. Janji menang! Menang nasib ke? Memang kemenangan memerlukan nasib pun. Ye tak?

Tandukan mengelirukan Park Ji Sung pada minit ke-41 hasil hantaran lintang Nani sudah cukup bagi memastikan MU kembali ke puncak liga dengan kelebihan 2 mata mengatasi Arsenal dengan baki 1 perlawanan dalam tangan. Sementara itu, Chelsea terus semakin berseri-seri apabila diikat Tottenham 1-1. Mudah-mudahan kemerosotan  prestasi juara bertahan itu akan berterusan menjelang pertemuan besar dengan Man United pada Ahad depan.

kedudukan terkini carta liga

Sekian. MU memang hebat! hehe.. Glory-Glory Man United! :D


21 360 juta komen:

Mohamadazhan hjDesa said...

go barca go.hehehe, xda kaitan pun ni

HaNTwO said...

hahahahah daku suka arsenal kalah...glory glory MU...

Wan Gerrard said...

ish tahniah ye menang..kenapa underline Liverpool? cis..hahaha

Ain Zulaikha said...

sekeras2nya seri kembangan jugak yang paling best.. tak yah main bola, main masak2 je da cukup.. hehehe

Solihin Zubir said...

@azhan : barca? hahesat.. hehe..

@hantwo : haha.. MU terbaek wok!

@gerrard : saje.. kasi gerarrd bengang.. hehe..

@ain : har.. bagusla.. org pompuan mmg seswai men masak2.. :D

khairunnisa ♥ said...

penyokong Arsenal sini (tak fanatik arsenal sangat..hihi)

tapi nak ucap : tahniah MU ^__^ hee..

Amirrah Zawani said...

bukan peminat bola.. hehe!! ;)

MU menang eyh..
sokong Mu sokong MU.. haha!! :)

nur intan hazirah said...

hahahaha MANu terbaik lah..... :D

❀aRaBeLLa❀ said...

glory..glory..glory..united

QaRr JaliL said...

aku rasakan..bola terkena kat kepala park ji sung 2..haha

lps 2 melantun masuk goal..
btw..tahniah Man U..

aku sakit ati~ hahah..

~ fan chelsea ~

diana said...

kalau berita gini keluar paper
sah wartawan yang menulis asyik tayar pancit je..
jaga2!!!
hahahahahha

puteri said...

jap..

masa sy baca ni jumlah pgomen 5 360 juta org mngmuk..

pas sy komen ni plak.. jadinya 6 360 juta org ngamuk

waahh how come?

he.he..

ok brbalik kpd tjuk entry.. 1-0..
"1-0" jerrr...?

:)

he.he

New Hope said...

,akak tak minat bola

RAHSIA JIMAT MINYAK

azwa_amani said...

lalalalala~~~~..x minat bola..api suka liverpool..hehehe :) torress.. :P)

azwa_amani said...

lalalalala~~~~..x minat bola..api suka liverpool..hehehe :) torress.. :P)

Solihin Zubir said...

hahahhaa... MU mmg terbaek la kawan2.. hehe... masib ke, tak nasib ke, janji menang.. hehe..

ordinary89art said...

followwed u~

NS said...

sokong yang menang!! =D

biskut said...

yezza...patut RD boleh belasah sampai 4-0!gua peminat kipas susah mati MU!memang perlawanan yang sangat2 sengit..tapi penguasaan bola lebih 68% pada MU berbanding the gunners 32%.Rooney terlalu konpiden giler nak tewaskan budak baru tuh,andersson leh plak main kuis2 jer,nani punya 1st timer memang kencang,tersasar sikit jer.

Nafisa81 said...

1-0 orang tak panggil belasah..orang sebut menang tipis dengan tak bergaya sbb nasib baik ajee

Cik Tom said...

cik tom xminat bola...so no komen..hehe