Pages

Tuesday, December 7, 2010

Jom Kita Pakat Join Gathering Blogger Utara!

PENGUMUMAN UNTUK BLOGGER UTARA.

GATHERING DI SEBELAH UTARA AKAN DIADAKAN SEPERTI YANG TERTERA PADA BANNER BERIKUT:

klik gambar untuk proses tumbesaran
TEMA: 
MERAH + HITAM

TARIKH: 
25 DISEMBER 2010 (SABTU)

WAKTU : 
2-6 PETANG

TEMPAT: 
TAMAN JUBLI EMAS SUKA MENANTI, ALOR STAR KEDAH
(Tertakluk kepada perubahan)

CADANGAN AKTIVITI: 
ICE BREAKING 
GAMES 
JAMUAN MAKAN
PENYAMPAIAN HADIAH

BAYARAN: 
RM 20 UNTUK DEWASA
RM 10 UNTUK KANAK-KANAK
**Kanak-kanak bawah 6 tahun tidak dikenakan bayaran

BAYARAN BOLEH DIBUAT DI :
NO AKAUN BANK CIMB 07060004039200
(WAN NUR HANIS BT AZMAN)

SETELAH BAYARAN DIBUAT PASTIKAN ANDA MEMAKLUMKAN KEPADA GKSB NAMA, NO TELEFON DAN LINK BLOG ANDA SEKALI.

UNTUK PERTANYAAN LANJUT BOLEH HUBUNGI GKSB 
H/P :019-4446535.
EMAIL : anyss273@gmail.com
YM : anyss_0327@yahoo.com.my

UNTUK YANG INGIN MENYERTAI GATHERING INI, SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI BLOG
***************************
Sebagai anak jati utara, dengan sukacitanya aku tolong promote ghathering ni..
Sapa lagi yang nak tolong promote, sangat dialu-alukan...
Jom kita pakat-pakat meriahkannya..
Terima Kasih.. 
 

18 360 juta komen:

Izamir Ridzwan said...

IR nak tolong promote kan jugak boleh??

Kalamhati said...

waaah bestnyeee..kena wat gak yg bahagian timur ni..hehe

Lelaki Ini said...

nak ikut..
tp x leh la plak..
mase tue busy lew!
adeyh!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

jom-jom pakat p...

hehe...

thanks solihin tlg promote

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

alaa..saya org selatan..huhu :(

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

alaa..saya org selatan..huhu :(

sarah-najwan said...

bagus gathering gini
merapatkan ukhwah antara
rakan maya...

Solihin Zubir said...

@IR : silakan! :D

@kalam hati : akak setuskanlah area timur tu.. hehe..

@lelaki : aku pon x sure lg.. huhu..

@GKSB : sama2.. :D

@feez : alaaa.. xdpt nk jumpa.. hehe..

diana said...

kamu pi tak??
akak tak kot..
sebab suami awal2 dah cakap hari krismas kena kerja..
sebab orang lain dah cuti..
huhu..

cik ciput said...

alaaaaaa.....hari tu kerja la..huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..nak joinnn...

Solihin Zubir said...

@kak diana n cik ciput : sy pon x sure lagi boleh join ke x.. huhu..

fatt said...

solihin,
memula skali aku terkejut sebab dah berjuta2 lemon org komen..hihihi.. :P

menarik gath ni sbb bleh kenal2 blogger, tp aku segan pulak sbb ramai blogger yg lebih otai dari aku..next gath la aku join.. :)

ct kamila said...

laa utagha je ke..pantai timur x leh ke?

haha

:P

Afzainizam said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Salam Maal Hijrah" 1432H/2010M.
MEMANTAP UKHUWAH, MEMPEKASA UMMAH.
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
Bentangkan ku permaidani
Dari baldu berwarna putih
Moga tak ku terasakan
Cubaan yang ku galas ini
Kepada Mu titianku
Hijrahkanlah diri ini
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

Aku orang selatan tak lehhh joint kerrrr....

AiMaN said...

selepas cara periksa "dara"..skrg petua periksa "teruna"...jom la tengok..cucu lelaki jgn marah ye..

http://petuakitasemua.blogspot.com/2010/12/petua-mengenali-teruna-part-1.html

biskut said...

bagus gathering macam nih,leh kenal lebih rapat dengan blogger2 yang lain.lau budak sabah tapi duk utara leh join tak..hehe

Solihin Zubir said...

@fatt : haha.. kalau juta knapa/ terkejut? hehe..

@ct kamila : ala.. boleh je.. jomla.. hehe

@Afzainizam n biskut : boleh je kalau nak join.. kasi gempak skit.. jom ar.. hehe..

Wan Gerrard said...

alamak jauh ke utara pulak..kim salam je la bro ^_^