Pages

Wednesday, December 8, 2010

Bukti Bekas Menteri BN di Selangor Boros Berbelanja

Hangpa tengok dan nilailah sendiri! Aku malas nak komen panjang-panjang! Bukti ada kat bawah! Betapa borosnya bekas menteri-menteri yang pernah menerajui Kerajaan Negeri Selangor sebelum diambil alih oleh pembangkang! Depa senang-lenang belanja sakan. Rakyat menderita. Inilah yang dikatakan 'Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan!' Syabas! Terima Kasih!

klik gambar untuk kesan yang lebih jelas
klik gambar untuk kesan yang lebih jelas
*source : KBSB@facebook

Mungkin entry ini sangat sensitif bagi sesetengah pihak. Harap Maaf!  Tetapi, kebenaran harus dirungkaikan. Jangan biarkan kita terus tertipu!

Apa komen anda? Segala komen atau bantahan amatlah di alu-alukan.

13 360 juta komen:

Mohamadazhan hjDesa said...

terbaik bro! ni baru selangor, negeri2 lain, peringkat kerjaan pusat. ntah berlambak2 lagi rakyat tak tau...

fairus said...

Kita perlu tahu juga kerana apa dia keluar negara? Adakah untuk sekadar melancong, jalan2? Kalau untuk membuat promosi pasal pelancongan (Sebab di letter head ada logo tourism) aku rasa kos itu tidaklah seberapa jika dibandingan dengan pulangan sektor pelancongan negara yang begitu tinggi. Ataupun mereka keluar negara untuk mencari para pelabur. Adakah dengan hanya duduk di dalam negara, orang asing akan datang melabur atau melancong ke negara kita. Jawapannya tidak.

cik miera said...

haha..rakyat didahulukan kan...
kalau cukai suma, hrga barang, minyak, sume naik..sebab nk jana pendapatan negara pakai wit rakyat..demi pencapaian negara kan..
tp pemimpin lak, boros.tak pikir lak pasal wang rakyat..ni la Malaysia..huhu

ika~~ said...

i dont talk politics
tp bnda2 mcm ni biasalah bila hidup tu tak pernah puas..
kaan?

New Hope said...

salam reformasi,

rakyat didahulukan....


KLIK SINI:SEKS MELAYU

Fariq said...

yg menanggung deritanye rakyat,,
sian diorg,,
walopon kwn hanya menumpang saja kat selangor ni tapi mmg terasa la kekurangan,,

Special Tribute

fatt said...

klu tk jd menteri ni mampu ke dorg gi obersi? singapore dgn thailand jela kot..ceh!

Nafisa81 said...

nasib baik koi tak bayar cukai...gaji ciputt

a.samad jaafar said...

salam sahabat.. betul dan tepat.. kebenaran mesti dirungkai..kebejatan mesti dilawan.. malangnye masih ramai yg buta utk melihat dan tuli utk mendengar.. jika ini berterusan bagaimana anak dan cucu2 kita belakang hari.. MEREKA wajib dijatuhkan..

a.samad jaafar said...

wahhh.. fairuz.. 'bijak'nye awak... kenapa lah gue ni 'bodoh' sgt ye..??

Kalamhati said...

taktau nak kata pe..bukti dh terbentang dpn mata..yg penting ambo sayang Klate ambo forever..makmur dan berkat..hihi

Solihin Zubir said...

@a.samad : harap2 anak2 muda kita tidak akan buka mata pasni.. skrg zmn internet.. semua kian terungkai..

@kalam hati : yaa.. berkat tok guru.. :D

Wan Gerrard said...

hmm moto tu dah xboleh pakai la sekarang..suka hati je enjoy, rakyat sendiri yg sakit