Pages

Tuesday, December 7, 2010

Blog Baru (2010) Pilihan


Kategori Blog Baru (2010) Pilihan telah dilanjutkan kepada 8 Disember, pukul 3 petang daripada tarikh sebenar 7 Disember, pukul 8 pagi. Sambutan yang diterima tersangatlah menggalakkan sehingga memaksa pihak penganjur melajutkan tarikh tutup penyertaan. So, aku pun tanpa rasa bersalah tak nak lepaskan peluang ini. Apa salahnya kan?

Matlamat aku join ni bukan nak menang. Lagipun blog aku memang takdak harapan pun akan menang. Terlalu ramai blogger baru yang sangat hebat. Tujuan aku join hanyalah untuk memperkenalkan blog aku. Yela. Blog aku masih baru, baru 6bulan. Apa salahnya aku promote blog aku melalui platform ni. Tiada langsung niat nak kejar populariti tetapi aku kalau boleh nak eratkan silaturrahim dengan semua blogger. Yang mana aku terlepas pandang tu, silalah tegur. Aku sedia menerima teguran. Aku juga hanyalah insan biasa. Bukan robot.

Entry pertama aku bertarikh 9 Jun 2010. Bertajuk : Akhirnya.. Terhasillah sudah.. Aku merayu sangat kat semua, sila jangan godek entry-entry lama. Haha.. Sangat menyakitkan mata serta hati. Terlalu colourfull. Ala.. Budak baru belajar. Biasalah. Kalau salah, tolong jolokkan. Hehe..

Nak join jugak? Cepat! Sementara stok masih ada.. KLIK SINI!

13 360 juta komen:

Boloque said...

aku pon dh join..best

Mohamadazhan hjDesa said...

mla nak join, sbab tak layak.hehe

Amna.Qadeeja said...

gud luckkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!! ;D

cik miera said...

SZ....gud luck...hihi..sama2 la kiter meriahkan nye kan...hak3

Nyssa Nuar said...

der..gua x lyk join la..eh, ganas lak..=D

nysa nyer blog 2009 tapi bru aktif 2-3 bulan nih..huk3..sdeyh..

cOnfuSeME said...

gud luck ye...:)

Wan Gerrard said...

tak ada harapan?
giler, blog ni memang ada harapan..nak join tp tak lepas syarat, buat 2009 tp bru aktif..adoi2

blogmassnasyamsul said...

Salam...congratulations k sbb tersenarai dalam Senarai Blog Baru (2010) Pilihan - 9.. Good luck !

PuPeL said...

hye..blog ni dah tersenarai..tahniah ye..n gud luck :) salam perkenalan

Solihin Zubir said...

hehe.. thanx.. salam pknalan jugak.. :D

.::: Princess MOMOY :::. said...

TAHNIAH tercalon di BPPM !
Salam perkenalan. Momoy datang support kawan-kawan. Jom sama-sama berkempen
Support Momoy juga yer No. 382
MY RECENT POST : JAPAN MAID CAFE a.k.a Cosplay Restaurant

Jom VOTE di BBPM No. 382 !!

ezloveycraft said...

gud luck okeh
;)

Rafina Mimi Zairul Murni said...

sis dah follow blog ni..sila undi nombor 88 pada link ini http://bpm-undi.blogspot.com time kasih atas kebaikan anda..jangan risau kita bukan sekumpulan :)