Pages

Monday, November 29, 2010

Aksi Terlarang di Tandas Awam

Seperti kita semua sedia maklum, tandas merupakan tempat untuk kita buang air besar dan air kecil. Tapi, kenapa masih ada manusia yang bebal kerana menyalahgunakan tandas untuk melakukan benda-benda tak senonoh? Perkara yang boleh di anggap melampaui batas kemanusiaan serta syarak. Mari kita tengok antara aksi-aksi terlarang di tandas.

jangan tiru aksi terlarang seperti di atas

Hahahaha.. Adeyhhh... Kat negara manala agaknya signboard tandas tu eh? Ada jugak ka orang yang buat camtu ? Kalau tak, tak kan signboard tu wujud kan.. Hahaha.. Sengal punya signboard!

Tapi, realitinya, ramai orang pompuan lelaki yang suka kencing berdiri walaupun diorang tahu air kencing berdiri boleh ubatkan syaitan yang cedera. Lepas tu, yang biasa guna tandas cangkung mesti nak cangkung jugak kat atas mangkuk tandas tu. Tergelincir kaki masuk dalam lubang tandas baru tau. Dan yang tak boleh diterima akal, ada jugak ke yang memancing dalam tandas? Yang kencing macam anjing pun ada? Hahaha.. Sengal!

SZ : Jangan suka 'kencing' orang!  Nanti mulut bau hancing!

36 360 juta komen:

yana said...

ahaha..sengal jek signboard2 ni sume..xley bla,ad gak yg nk memancing ke?ad ke ikan kt dlm bowl toilet 2..ahaha..giler sengal,xley bla..:P

Solihin Zubir said...

@yana : tu la pasal.. persoalannya, adakah ia benar2 wujud.. hehe..

Amirrah Zawani said...

baru tau air kencing berdiri boleh ubatkan syaitan cedera.. tp rasanya mmg kebanyakkan laki kencing berdiri..

yott said...

kes tergelincir tu prnh belaku SZ..sian org tu..terus tergeliat kaki dia..
yg dia pun satu hal gak...nape lah tandas duduk dia buat cangkung..aihh

nuriz said...

haha!! ingatkan ada video panas jugak sini..gambaq last tu tak senonoh sgt aihhh!!

mia said...

ahhaaa..seyes nk tahu negara mane tu..akhkehke..tq singgah

yana said...

haha..err..klu wjud ajaib kot..:P
mne ad la..stkt ni xpnah nmpak ag..

Izamir Ridzwan said...

huhu kat luar kot.. malaysia mana ada cmni.. malaysia bgus punyaa

Ain Zulaikha said...

kahkahkah... sakitla ini orang..

siapa yang buat kerja terkutuk menyalahgunakan tandas dgn berbagai aksi, siapa? siapa?? ngiahahhaha

diana said...

giler ke hape memancing dalam lubang tandas??
hahhaha...
macam2 pesen..

De'din said...

terbaik lah !
undang2 tandas

Ms sunsWeetz said...

UISH..memancing??mesti ikan yg hidup dlm bowl tu gemoook2x belako hehe

a.samad jaafar said...

bela ikan dlam mangkuk tandas..ermm..mcm best je..

fatt said...

harry potter lak buat mgkuk tandas jd lif...geli sungguh..huhuhu~

Qaseh dalia adelia said...

isy2 solihin lew tu mcm tu haha...gurau je..ade gak camtu hik2

Hishyamuddin said...

hahaha..yg memancing tu mmg xleh bla ah..haha

carr jalil said...

haha, manusia ade jgk ea yg kencing mcam hanjeng ea.haha

nur said...

eh.. sainbod ni ada kat mana?.. tepernah jumpa pun.. yg best yg mcm 'dog' tu.. ada ke org wat tu.. huhu
ALL IN ONE

cik ciput said...

ada jiran aku penah kena 14 jarum jahitan, sbb dia mencangkung ats jmbn duduk, and jamban tu roboh..so bontot dia terbelah sbb terkena simen yg tajam tu..huhu..

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said...

signboard tu x boleh bla la..
lagi2 yg mancing tu..
ape je dapat.. taik je ade..hehehe !
yg cangkung kat mangkuk tandas tu org kampung je..
heheeh !

sarah-najwan said...

kat sini kene letak sign board:

katun lukis2 dinding..maksudnya..jgn conteng dinding...hehe

azwa_amani said...

lawak laaaaaaaa....:)..

momoyyanyzz said...

u jangan tiru aksi tu,haha

nany said...

HAHAHAHAHA..
gila lah! XP

RuSh D said...

hhahaha...mcm2 org ada...

Solihin Zubir said...

@ciput : sampai terbelah punggung? giler ahhh... bahaya btol..

Wan Gerrard said...

pergh jgn kencing ala anjing gak amcam dlm signboard tu =P

Cik Su said...

memang kelakar la..manusia banyak akai namenye tu

athiea said...

orang yang buat aksi terlarang tu..
mesti xpndai berak dgn btul sjak azali lg.gagagaa

Mohamadazhan hjDesa said...

mungkin depa da bt kajian aksi2 pengguna tndas negara tu.hehe

ct kamila said...

bab memancing tu x leh blah..

kihkih

:P

green yg gorgeous said...

waa..tu org x reti gna tndas tuh..
SP de tnds cmtu x?ahahahha

Fiqah Alias said...

heee~ x penah terpikir ag fiqah nk memancing dlm tandas..tp buleh try kott..hehheee...(^_^)

p/s : blum try blum tau...

n.hasleena said...

adoiii laaaa.....ada ikan ke??? hehehe...

one2paii said...

nasib gua kencing duhduk..xberdiri..tp entry tuh mmg lawak cam lu..haha

GamUHU said...

HAHA! sengal!