Pages

Monday, October 25, 2010

Offline! Seminggu di KL dan Seremban

Assalamualaikum.. Salam sejahtera buat semua sahabat blogger yang aku kasihi sekalian.. Untuk pengetahuan anda.. Pukul 10pagi besok aku akan bertolak dari Alor star ke Kuala Lumpur dengan menaiki bas Mara Liner. Aku ke sana bagi menghadiri Kursus Keusahawanan dalam Bidang Teknologi dan ICT pada Hari Rabu, 27 Okt di PKNS Bizpoint. Berdekatan dengan Uitm Shah Alam.. Dan aku juga akan ke Seremban bagi menyiapkan fail kursus Tourist Guide. Aku akan menghadapi exam Tourist Guide pada 4 Nov. Pada hari itu juga pegawai penilai akan menyemak fail aku. Ini juga bermakna aku akan berlegar-legar di area KL-Seremban selama seminggu lebih bermula 26Okt sehingga 5Nov..

Apa tujuan aku bagitau kat korang ni? Sebabnya, aku nak mintak maaf banyak-banyak kat korang semua coz dalam tempoh tersebut aku tidak dapat online serta update blog aku ni. Ini juga bermakna aku tidak dapat melakukan aktiviti blogwalking seperti kebiasaan. Aku juga mungkin tidak dapat singgah membaca serta mengomen entry-entry terbaru korang selama seminggu lebih ni. Aku mintak maaf sangat-sangat. Harap korang semua faham situasi aku.. Jangan plak ada yang cakap aku sombong plak taw.. hehe.. Dan aku juga yakin, traffic aku akan menjunam teruk selama seminggu ni.. Sedihnya.. huhu.. Walaubagaimanapun, aku tetap akan cuba online kalau ada kesempatan or terlalu rindu sangat kat blog aku ni. hehe..

Aku juga memohon jasa baik korang agar mendoakan perjalanan aku ke sana selamat tanpa sebarang perkara yang tidak diingini.. Nauzubillah.. Doakan juga kejayaan aku agar lulus dengan cemerlang dalam exam Tourist Guide tersebut. Jutaan terima kasih aku ucapkan buat semua sahabat yang selama ini sudi memberi sokongan serta semangat untuk aku terus ber'blogging'.. Jasa kalian amatlah dihargai.. Majulah blog untuk negara! :D

Sekian.. Wassalam..

SZ : Semakin hari, semakin BZ.. Semakin besar tanggungjawab aku.. Masa untuk berubah!

33 360 juta komen:

anys-ann. said...

ehh same here! org balek sana 27th-5th jugakk ;) jumpak di sanaaa!

Wan Gerrard said...

Orait bro..take care ^_^v

Tomato Gurl's Life said...

dun worry..insyaAllah kalau free ciktom akan singgah sini tapi geledah entry lama2 la..huhu..

good luck for the exam ye!semoga selamat segala perjalanan pergi n pulang kembali ke alor setar :)

diana said...

huh...sombong...!


heheheh...
selamat berjaya ye..

chentamiera said...

Semoga selamat sampai ye....

Solihin Zubir said...

hehe.. makaseh semua! :D

Kalamhati said...

Semoga semuanya dipermudahkan..Selamat maju jaya ye solihin..akak sentiasa doakan awak..

Have a safe journey..=)

Cecilia OrkidscyL said...

take care..
smoga lulus dgn cemerlang,gemilang dan terbilang ar..hehehee

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

JAGA DIRI

Ishak said...

Gud luck bro. kalau kat shah alam sebelah siang tu rogerlah aku mana tahu nak lunch ke. hehe

fatt said...

oh begitu kisahnya..gud luck bro..semoga selamat perjalanan pegi & balik

ko amik kursus tourist guide ke? camne tu? nanti cerita skit ye..berminat nak tau...tq..bon voyage! :)

f_aRa_aINa989 said...

selamat pergi dan kembali dengan selamat..=)

owh, selamat berjaya soyaman!!

:p

Fuziani JSR said...

Gus luck dan semoga selamat dalam perjalanan.. pergi dan balik..

one2paii said...

gua akn doakan lu pergi dan balik dengan selamat..amin

pena said...

semoga slamat prjalanan pergi dn balik..
all the best.. =)

LiFe KaMi said...

good luck semoga selamat dan success hendaknya..:)

Mai.Qadeeja said...

hey' jaga diri ! jgn lme2 kat sana heee ;D

Cik Su said...

alamak..rindu ar pas nie..huhu..dah la ngah kecewa nie..adoi

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. nak ole2!!!

hati2 dan moga selamat.. :))

Amy Syaquena said...

salam...

semoga di permudahkan segala2nya, take care bro


jemput ke sinar raudah ye.

nadey said...

smuge slamat perjalanan g n balik

Farah Junaidy said...

nak bagi taw...belog da cntek tp xcomel mcm dulu... :)

apple hijau said...

shah alam? uitm? tempat saya tu. selamat datang! Apa2 pun semoga semuanya selamat dan berjalan lancar. Amin...

Rowena Chasez said...

take care solihin...
:)

WAHIDA ALIAS said...

semoge selamat dlm pejalanan

Ms sunsWeetz said...

patutla..entry Ms Sunsweetz x dikomen oleh kamoo hehe
ok..take care=)

mama hidayahamin said...

Assalammualaikum Solihin....semoga Allah menyelamat kamu dalam perjalanan pergi dan kembali.... Amin

Amni said...

Mudahan-mudahan selamat pergi, selamat kembali.. amin.....

aLya said...

gud luck 2k kamu :-)
have a safe trip..

sarah-najwan said...

abis seminggu bole hepi2 blogging

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

salam..
may ALLAH bless u... <33

p/s : blik nnti wt tagg ni okeh... ;))

http://dunia-ctie.blogspot.com/2010/10/duapulohlima-d-credit-to-cik-seha.html

**klau xnk wt xpa sbb ia hnya snat.. :)) apapn., slamat mnjwab... ((^__^))

Anonymous said...

[URL=http://ievapauksena.com/gfeed/link/adult+dating/1_Adult_dating_1.html][IMG]http://ievapauksena.com/gfeed/img0/adult+dating/1_Adult_dating_1.png[/IMG][/URL]

[URL=http://ievapauksena.com/gfeed/link/adult+dating/2_Adult_dating_2.html][IMG]http://ievapauksena.com/gfeed/img0/adult+dating/2_Adult_dating_2.png[/IMG][/URL]

[URL=http://ievapauksena.com/gfeed/link/adult+dating/3_Adult_dating_3.html][IMG]http://ievapauksena.com/gfeed/img0/adult+dating/3_Adult_dating_3.png[/IMG][/URL]

adult singles dating whitewood south dakotafree adult dating softwarejoan miller adult dating north carolinaadult dating sites byadult dating in oakdale wisconsinfree adult dating louisa virginiaabsolute adult dating serviceadult dating in mansfield tennesseeadult dating in fairchild wisconsinadult dating in prichard alabamaadult dating fresno htmadult dating tipsadult contact dating freefree on line adult dating agenciesadult finder friend local macon datingfriend finder and adult dating sitesadult singles dating carlyle illinoisadult dating in oelrichs south dakotafree adult dating frazeysburg ohioadult bbw dating site thats freeadult singles dating guilford maineadult dating in glendale wisconsinadult singles dating yale south dakotaadult dating free ukadult dating services stockbridge vermontadult dating in robertsdale alabamaadult dating in dayton alabamaadult dating lake fork idahoadult singles dating lorton nebraskaadult dating in cutter new mexicotexas san angelo adult datingadult singles dating woodhull illinoisadult singles dating george iowafree adult dating edinburg virginiaadult dating services hilo hawaiiadult singles dating blunt south dakotaadult sex dating in selma iowafree adult dating rossford ohioadult singles dating mount carmel floridafree adult dating phoenix louisianaadult dating in tennant alabamaadult singles dating oxford nebraskacwood92649 adult dating personalsadult sex dating in louise georgiaadult dating massachusettsnewest personal adult sex dating sitefree adult dating fluker louisianaadult hotline dating ukadult dating in crosby texasfree adult dating swingers personals

http://www.laure-lepine.com/blog/?page_id=15&cpage=1#comment-1419
http://www.gdzienastudia.pl/forum/viewtopic.php?p=3209#3209
http://www.e2l.co.kr/bbs/board.php?bo_table=qna&wr_id=10179
http://www.rauchy.net/regionerate/forums/viewtopic.php?f=4&t=24761
http://www.wena.org.pl/forum/index.php?topic=89997.new#new
http://www.lauraparkinson.com/blog/?page_id=2#comment-928
http://carnetsdesante.com/spip.php?page=forum&id_article=50
http://tomekphotography.net/blog/?attachment_id=146&cpage=1#comment-207
http://phoenixmusicscene.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=19
http://pokermoni.yourfreehosting.net/forum/showthread.php?28935-adult-personals-web-single-dating&p=99498#post99498

Anonymous said...

We welcome you to [url=http://cso-taganka.ru]cso-taganka.ru[/url], responsibility where you may hit upon the whole about what's coming up to you after your retirement.
Golden handshake cause to retire explained, calculated. How to rise your pension? Law rumour and so on.
Visit us, you won't be frustrated!