Pages

Friday, October 1, 2010

Happy 13th Birthday to My Little Bro!

Happy Birthday My Little Bro!!! Hari ini adalah 1 Oktober 2010.. Maka dengan ini genaplah 13 tahun umur adik aku yg ke-7 merangkap adik bongsu aku.. hehe.. Besaq dah ang Mohd Safuan.. Bila dah makin besaq, jangan dok keja teriak n merajuk ja.. Jangan dok manja-manja sangat dah.. Bagi Abg Long la plak manja-manja ngan Mak Ayah.. Dulu hangpa suma salu potong line Abg Long nie.. haha..

Hari nie rasanya takdak celebrate besday apa-apa kowt.. Maklumlah, semua 6 orang adik-adik aku belajaq luaq negeri.. Luaq negeri ja, bukan luaq negara ok.. hehe.. Yang no2 study kat Pahang.. No3 kat Perak.. No4 n 5, si kembar study kat Kelate.. No6 study kat Perlis.. Cuma yang bongsu nie ja study kat Kedah, dekat dengan umah.. Itu pon dok hostel jugak.. Tapi minggu nie beliau balik, konon-konon nak tuntut kek besday la.. haha.. Takpa.. Satgi kita masak la apa yang patut kasi makan sempena besday.. Baca-baca doa selamat skit.. Kita celebrate biase-biase je.. Nak makan spesel-spesel pon, yang lain suma takdak.. Tak syok la kan.. Kita postpone bila 1 family kita dah berkumpul nanti ye.. Kita beli kek spesel yg besar punya..

K, lah.. Abg Long ucapkan Selamat Ulang Tahun Kelahiran yang ke-13 buat adikku Mohd Safuan.. Semoga panjang umoq, murah rezeki, berjaya di dunia dan di akhirat dan segala apa saja doa yang baek untukmu.. InsyaAllah.. Aminnn... 

nie kek masa celebrate besday beliau ketika Hari Raya Kedua, 2 tahun lepas..
SZ : Errr.. Beliau still blom bley tengok citer yang berklasifikasi PG13 kan? hehe..

4 360 juta komen:

diana said...

buat sikit2 ja??
sembelih lembu la sekoq dua..
jamu orang kampung..
kedekut punya abang long!!


hahahha....

Miss Annaz said...

semoga panjang umur & berjaya dlm hidup...

Solihin Zubir said...

kak diana : amboii.. melampau la tu sampai semelih lembu.. haha.. bukan kenduri kawen..

miss annaz : thanx.. amin..

Prinzcy Syida said...

hp beseday ustaz!!!