Pages

Monday, September 27, 2010

Kisah Boyfriend Paling Tak Guna!

Hello sayang...
Kenapa sayang tak nak angkat tepon bila abg call handset sayang tadi...
Janganlah sayang merajuk lelama sangat, betoi... abg tersangatlah rindu kat sayang...

Walaupun muka abg ni agak macho dan comel... janganlah sayang jeles kat abg kalau-kalau ada awek lain yang asyik pandang-pandang dan senyum-senyum kat abg masa kita gi dating... biasa la tuh...

Apa...tak muat...??? kan sayang dah test cincin tu masa kat kedai emas apek tu tadi... apsal la tak muat pulak... janganlah sayang risau.... duit cincin yang sayang bayarkan tadi..esok-esok abg bayarla balik kat sayang.....

Sayang pun sedia maklum....abg bukannya takde duit.. tapi duit tu abg dah belikan graphic card baru kat pc abg.... RAM pun abg dah beli yg baru... tambah lagi sekeping...kasi power sikit.... tu belum masuk nak tukar hard disk baru lagi tuh....

Abg tau sayang marah sebab abg yang selamba katak jer... melompat longkang depan kedai apek tu tadi... tanpa menunggu sayang melintas titi....
bukan abg tak gentleman.. tapi abg cuma memeriksa kalau-kalau ada bahaya di seberang sana.... maafkan abg...tobat.. lain kali abg tak buat lagi....

Kes masa makan kat kedai mamak tu tadi...sorry la... abg ingatkan nak test jer mee goreng sayang tuh..... soksek..soksek. ..masa sayang gi toilet.. tak perasan pulak dah abih... sedaaaaaaappppp....!! tapi kan abg dah ganti ngan roti canai kosong abg?? tak sedap ker roti canai kosong tuhh???

Udah ler tu... .janganla merajuk lama lama...

Oh yaa..!! henset kita ni kita tukar dulu la ye... abg pinjam jap henset sayang... nanti abg tukaq la balik.... sayangkan ader handbag besar..senang nak simpan henset abg yg besar gedabak tu... Hehehehe... henset sayang kecik...buleh abg simpan dalam kocek abg...

Betuuuulll....! semalam abg dah booked tiket citer Magika tuh... abg ingat la kan, cashier cineplex tu lupa nak key in dalam komputer dia la... pasal tu la tiket dah abis.....

Lagi satu....sampin dan songkok ayah sayang yang abg pinjam utk hari raya aritu... kira pinjam terus la yee.... boleh gak guna masa hari nikah kita esok-esok... bukan abg taknak beli baru... tapi sayang la...benda elok lagi... buat apa nak beli baru kannn... tapi sayang jgn bagitau kat ayah sayang plak... ayah sayang sure tak prasan punya sebab nanti abg spray la sampin tu ngan kaler lain....

Buat masa ni motor abg masih dlm wokshop.. ntah apa ntah pomen tu buat tak siap-siap lagi... jadi MyVi sayang ni...kira abg pakai dulu la ye utk pergi keje... sayang bukan tak tau... tempat keje abg kan jauh... sayang pergi keje naik LRT pun bolehh...

Lagi satuu.... besok sampai kat opis sayang nanti, sayang tlg bank-in kan RM300 kat akaun abg ye... bukan apa... MyVi sayang ni kuat mentekedarah minyakk betuii... motor kapcai abg pun tak camni...

Okeyla sayang... dah cakap lama ni... kredit dah nak kong.. jgn lupa topap kan prepaid abg nii... esok2 senang abg nak call sayang lagi...
bye-byee... muah!

SZ : sapa nak kapel ngan lelaki di atas, sila rojer aku ok.. haha..

39 360 juta komen:

Muhammad Hasif said...

the best boyfren a girl can get...ha3

ken said...

kalau tak guna, cari lah yang lain =P

ken said...

kalau tak guna, cari lain lah =P

yusz78 said...

boyfren pujaan ati ni...mmg payah nk jumpe, hahaha

diana said...

ha..kan senang macam ni...

diana said...

nak komen sepuluh kali pun boleh..

Solihin Zubir said...

hahaha.. bagos.. dh terer.. :D

mamakembar3 said...

mmg betul hamaps punye boypren nih

red apple candleliz said...

eyy dpt kt haku bf cmginik,mmg nk kne la..1sen pon xbole pakai..hantu btol~

yott said...

aduhai..x dak pun x pa la..dari ada bf yg lagu ni

dianafisa81 said...

mujor tak dapat bf gini..

Almy said...

Haha, ade juga ker orang camni?
law adae, bak kat aku, aku nak peluku sekali..

Suzanne said...

LOL! Teruk giler! Rase nak sepak je haha.

syafawani said...

aiyarkkk..sedey kot cenggitu..fuhhh..

mohd saifulnizam said...

minta kebenaran nak share...

http://www.facebook.com/nieje

sumpit said...

lol ada jugak macam tu..tak kan girl tu tak perasan

tikusdalamlab said...

eyh. u ada ke num laki macam niy? i nak laaa. hhaha

Solihin Zubir said...

nak num laki tu? i la laki tu.. ahahaha.. ;-p

Solihin Zubir said...

ya.. silakan pada yg nak share... =)

tikusdalamlab said...

solihin: ouhh. u ke? okay2. pass up your num num. haha

emymilia said...

eee..mintak jauh la kalo dpt yg mcm ni...haha :P

chentamiera said...

haha...takut lak kalau dapat bf camni...kedekut woo

mizzura said...

tang makan kalo dia boleh tolong habiskan adalah satu kemaafan..hehe..tapi tunggulah awek cakap tak larat...adoiii...

mi3ra said...

pergh
apasal ade feeling mcm nk terajang mamat ni
haha
siot gler
paling xleh trime amik kete lepas tu suruh naik lrt
kalau i, mmg dh kena bising laa tu

Cik Su said...

memang la cik su tak puas hati dengan laki cam nie...tak reti berdikari langsung..nampak pompuan kaye skit dah cakap i love..padahal i love duit mak bapak u ..haha

Cahaya said...

eee..jahat..

Cik Ct Fadzil | C.C.F™ said...

*SZ : sapa nak kapel ngan lelaki di atas, sila rojer aku ok.. haha..*

CCF : takdak pasai..... :DD

Anonymous said...

erkkk .. huhu .. gilo nyer laki .. ngeee ~

Nyssa Nuar said...

eee...cam S.I.A.L jek laki cm ni..ooppsss...sori..bahase x sopan...sori3...dulu gua ade pkwe lbey kurang cm ni...pas tu..gua da geram..gua wat list hutang dia kat dia..last..amik ko..gua pkse dia byr..pdn muke..skang ..setel..puas ati..hhihihi

serinditMERAH said...

haha.. parok-parok...

sissyira said...

salam..


sakit kepala+hati masa baca n3 ni..

nelly said...

Nasib tak pernah dapat ..kalau dapat , memang bukan setakat ceramah Nelly bagi ..haha

Sampai berdesing telinga dia .

fahmi chester said...

ni bro reka sendri ke cerita benar bro??

fahmi chester said...

ni bro reka sendri ke cerita benar bro??

dhilla nazli said...

mesti style giler laki cmniy.. awww~

linsyazlin said...

nak sepak laki tu bole x. .??? hehe

Aien Zainal said...

klo bce entry nie, sume x nk llaki mcm 2.... tp klo ati da ske, da syg.... die trime jgk wlau mcm mne llaki 2... x ksah la prngai mcm mne pn....

Kotak Mancis / S_Basri said...

hahahhahaaaa... kasi kapak cukup2 nie... hahhahahaaa

CYBlingBling!!! said...

pernah jew kawan ngn lelaki cam nie...

asyik2 minta topup...

gilak betul...

harap2 berubah nnt