Pages

Wednesday, August 4, 2010

Lelaki Hensem VS Lelaki Tak Hensem




1)
Kalau lelaki handsome pendiam..
Perempuan akan cakap: woow, cool giler mamat tu...

kalau lelaki tak handsome pendiam..
Perempuan akan cakap: eh! sombong.. bajet bagus btol mamat ni..

2)
kalau lelaki handsome berbuat jahat..
Perempuan akan kata: biasela.. nobody's perfect..

kalau lelaki tak handsome berbuat jahat..
perempuan akan cakap: memang.... muka pun macam pecah rumah!

3)
kalau lelaki handsome menolong perempuan yang diganggu..
perempuan akan cakap: wah.. machonya.. macam hero filem!
kalau lelaki tak handsome menolong perempuan yang diganggu ..
Perempuan akan kata: entah2 kawan dia.. dia upah la tu..

4)
kalau lelaki handsome dapat perempuan cantik..
perempuan akan kata: sepadan sangat.. sweet couple..
kalau lelaki tak handsome dapat perempuan cantik..
perempuan akan kata: mesti perempuan tu kena bomoh..

5)
kalau lelaki handsome ditinggal kekasih..
perempuan akan kata: jangan sedih, kan saya ada..
kalau lelaki tak handsome ditinggal kekasih..
perempuan akan kata:...(terdiam, tapi telunjuknya
meliuk-liuk dari atas ke bawah, patutlah, tengok saja luarannya.. memang patot pon kena tinggal)...

6)
kalau lelaki handsome penyayang binatang..
perempuan akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang..
kalau lelaki tak handsome penyayang binatang..
perempuan akan cakap: sesama 'keluarga' memang harus menyayangi.. muka pun dh mcm binatang..

7)
kalau lelaki handsome bawa BMW..
perempuan akan cakap: matching... hebat luar dalam..
kalau lelaki tak handsome bawa BMW..
perempuan akan cakap: bang, bosnya mana?...

8)
kalau lelaki handsome tak mahu bergambar..
perempuan akan cakap: pasti takut kalau-kalau gambarnya tersebar..
kalau lelaki tak handsome tak mahu bergambar..
perempuan akan kata: tak sanggup melihat hasilnya ke?...

9)
kalau lelaki handsome menuang air ke gelas perempuan..
perempuan akan cakap:ini barulah lelaki gentlemen..
kalau lelaki tak handsome menuang air ke gelas perempuan..
perempuan akan cakap: naluri pembantu, memang patut pon begitu....

10)
kalau lelaki handsome bersedih hati..
perempuan akan cakap: let me be your shoulder to cry on..
kalau lelaki tak handsome bersedih hati..
perempuan akan kata: kuat nangis!! lelaki ke bapok ni?

*sekadar jenaka.. Makhluk Allah hensem2 belaka.. =)

5 360 juta komen:

Anonymous said...

wah....tp pmpuan pun cmtu la gak kan?pempuan cntik vs pepmpuan tk cntik

Solihin Zubir said...

hahaha.. camtu gak la kowt.. hehe..

Nyssa Nuar said...

uiks...melampau jugak...huk3..

sazz said...

mcm tu larh org skrgg ..
:p

eman said...

interesting.....