Pages

Wednesday, June 9, 2010

Akhirnya... Terhasillah sudah...



Assalamualaikum wbt!

Firstly, aku ingin memanjatkan jutaan syukur ke hadrat Illahi di atas kurnia-Nya yg memberi aku kekuatan fizikal & mental utk aku menghasilkan blog aku ini setelah sekian lama aku inginkan blog sendiri..

Sebenarnya dh lama aku ingin n cuba wat blog aku ni. Sebelum ni aku pnah try wat blog pada Jun 2007 lalu. Tp waktu tu aku x brapa nk terer lg bab2 nie.. x brapa nk taw n xbrapa nk amek taw.. blog 1st aku dlu mmg cikai giler sbb aku juz try test ja.. sekadar percubaan pertama.. hehe..

Akhirnya, tanggal 8 Jun 2010 berjaya gak aku wat blog nie.. Blog nie pon bru skrg aku mampu nk wat coz sblum nie aku blom ada komitmen nk wat suma nie.. InsyaAllah dgn adanya blog nie, aku akan sentiasa update blog aku nie supaya x basi n xkena virus.. hehe..

Kepada suma blogger, plz sapot me ok! Saya budak baru belajar, Kalau salah tolong jolokkan.. hehehe.. Jasa kalian amatlah daku hargai...

Dengan Lafaz Bismillahirrahmanirrahim... aku merasmikan BLOG aku ini..
Sekian...


9 360 juta komen:

Tomato Gurl's Life said...

sebab xde entry baru..so ciktom mai skodeng baca 1st entry..huhu

happy blogging yep~

Solihin Zubir said...

owh tidakkk... malunyaa.. cik tom bca my 1st entry.. huhu..

Amna.Qadeeja said...

har ! har ! har ! waallawehhh!! hye,blogger baru mahu berkenalan buleyh? ;D

cik miera said...

baca first entry ni..haha..

Solihin Zubir said...

weyh! degil! sapa suh baca! haha..

QaRr JaliL said...

warghhh..sampai ke sini aku mengusha :D

Solihin Zubir said...

@QaRr JaliL : perghhh.. smpai ke sini ko terjah.. haha..

k e y r i said...

haha aku terusha sini gak :P

Fariz Reza [FR] said...

baca first entry abang kita seorang ni (^_^) dah berjaya dah sekarang ni ya? Alhamdullilah